خدمت به اسلام بازنشستگی ندارد
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان، گفت: خدمت به اسلام، بازنشستگی ندارد و کسی که بنای خدمت دارد تا لحظهای که نفس میکشد باید در خدمت مردم و اسلام باشد.
ایسنا/همدان نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان، گفت: خدمت به اسلام، بازنشستگی ندارد و کسی که بنای خدمت دارد تا لحظهای که نفس میکشد باید در خدمت مردم و اسلام باشد.
به گزارش ایسنا، حجتالاسلام والمسلمین حبیبالله شعبانی موثقی، یکشنبه ۲۱ آذرماه در مراسم تکریم و معارفه جانشین فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان، اظهار کرد: ما در خدمت به اسلام، بازنشستگی نداریم و کسی که بنای خدمت به اسلام دارد تا نفس آخر باید بنایش بر خدمت باشد.
شعبانی تصریح کرد: ممکن است لباسها و مسئولیتها تغییر کند اما کسی که بنای خدمت دارد تا لحظهای که نفس میکشد باید در خدمت مردم و اسلام باشد.
وی ادامه داد: اسلام به ما یاد داده از زمانیکه انسان حرکت را آغاز میکند باید در این مسیر حرکت کند.
سردار فرجی وقتی احساس میکرد جبهه مبارزه با مستکبرین عوض شده در آن عرصه، حضور داشت و در تمام مراحلی که مردم دچار گرفتاری شدند، حضور برجسته و فعالی داشت.
نماینده ولی فقیه در همدان، مطرح کرد: قیام برای خدا، مظاهر متفاوتی دارد که گاهی باید در جبهه و گاهی در بیمارستان باشد.
وی خاطرنشان کرد: یکی از برجستگیهایی که قابل توجه است، حضور میدانی در کنار مردم و در ارتباط با بدنه بسیج است.
انتهای پیام