خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شجاعی رقیب پولادگر برای حضور در معاونت قهرمانی وزارت ورزش- اخبار رشته های ورزشی - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | یکشنبه، 21 آذر 1400 - 09:53
نام محمدعلی شجاعی بار دیگر در میان گزینه‌های معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان قرار گرفته است.
ورزش،جوانان،وزارت،شجاعي،فدراسيون

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، حمید سجادی، وزیر ورزش و جوانان شب گذشته به صورت رسمی و مکتوب با استعفای مهدی علی‌نژاد موافقت کرد تا گمانه‌زنی‌ها برای انتخاب معاون جدید توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان وارد فاز جدیدی شود.
روز گذشته و پس از استعفای علی‌نژاد، شایعات از جدی‌ شدن حضور سیدمحمد پولادگر رئیس فدراسیون تکواندو در معاونت قهرمانی وزارت ورزش و جوانان حکایت داشت، اما شنیده‌ها حاکی از آن است که بار دیگر نام محمدعلی شجاعی، رئیس سابق فدراسیون تیراندازی با کمان برای این پست مطرح شده است.
روز گذشته از سوی وزارت ورزش پیشنهاد مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس دوباره به شجاعی داده شد که این پیشنهاد بار دیگر با مخالفت استاندار سابق خراسان شمالی مواجه شد.
موضوعی که پرونده حضور شجاعی در پرسپولیس را در این مقطع بست و نام رئیس سابق فدراسیون تیراندازی با کمان را به کاندیداهای پست معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان اضافه کرد.
انتهای پیام/