خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کالاهای اساسی احتکار شده در یکی از محلات اردبیل کشف شد- اخبار اردبیل - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 21 آذر 1400 - 09:13
گروه استان‌ها - فرمانده انتظامی استان اردبیل گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی، کالاهای اساسی احتکار شده را در یکی از محلات اردبیل کشف کردند.
اردبيل،پليس،امنيت،اقتصادي،احتكار،كاميون،توقيف،قضائي،گندم،قاچاق

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل،به نقل از سایت خبری پلیس، سردار هوشنگ حسینی اظهار داشت: در تداوم اجرای طرح تشدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز و مقابله با پدیده شوم احتکار و مبارزه بی امان و مقتدرانه با برهم زنندگان امنیت و نظم اقتصادی، ماموران پلیس امنیت اقتصادی اردبیل گزارش‌هایی مبنی بر احتکار کالاهای اساسی و مصرفی در یک انبار در شهرک سینا شهر اردبیل دریافت کردند.
وی افزود: ماموران پلیس امنیت اقتصادی پس از اطمینان از صحت گزارش‌های دریافتی و هماهنگی قضائی و با همراهی بازرس اداره صنعت، معدن و تجارت به محل اعزام که در بازرسی به عمل آمده 10 تن و 410 کیلو گرم انواع برنج، 760 کیلوگرم روغن خوراکی و 880 کیلوگرم خرما کشف شد.
فرمانده انتظامی استان اردبیل با بیان اینکه کشفیات به دست آمده در این عملیات به صورت غیرقانونی دپو و احتکار شده بود، گفت: محتکر کالاهای اساسی با تشکیل پرونده تحویل اداره تعزیرات حکومتی شد.
وی همینطور از توقیف یک دستگاه کامیون در ابتدای محور اردبیل ـ سرچم توسط مأموران پلیس امنیت اقتصادی اردبیل به‌دلیل انتقال محموله گندم قاچاق خبر داد.
وی با اشاره به هماهنگی قضائی در این رابطه افزود: با تشکیل تیم‌های عملیاتی کامیون حامل 26تن گندم شناسایی و توقیف شد.
انتهای پیام/144/ش