سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ورود سامانه بارشی به گلستان/احتمال ریزش برف در ارتفاعات وجود دارد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 21 آذر 1400 - 08:06
گرگان- مدیرکل هواشناسی گلستان از ورود سامانه بارشی به استان و پیش بینی بارش های پراکنده خبرداد.
استان،ابري،صاف،بارش،قسمتي

نوربخش داداشی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: روز گذشته (شنبه) شاهد مه غلیظ صبحگاهی در اغلب نواحی استان بودیم که کاهش دید و اختلال در تردد جاده ای را به دنبال داشت و در ادامه آسمان صاف تا قسمتی ابری بود.
مدیرکل هواشناسی گلستان افزود: این پایداری هوا تا صبح امروز (یکشنبه) هم ادامه داشته و آسمان استان صاف تا قسمتی ابری خواهد بود اما از بعدازظهر جریانات شمالی شده و شاهد ابرناکی، وزش باد و بارش های پراکنده در استان خواهیم بود که بارش ها در ارتفاعات به صورت ریزش برف خواهد بود.
وی بیان کرد: از روز دوشنبه سامانه بارشی از فراز استان عبور کرده و تا آخر هفته جو آرام و پایدار خواهد شد.