خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیش از ۵۰۰۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در آب‌های گناوه کشف شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 20 آذر 1400 - 21:24
بوشهر- فرمانده مرزبانی انتظامی جمهوری اسلامی از کشف بیش از پنج هزار میلیارد ریال کالای قاچاق در حوزه مرزی بندر گناوه خبر داد.
مرزباني،عدد،لوازم،جانبي،بوشهر،راستاي،دستگاه،اجراي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرزبانی بوشهر، سردار احمد علی گودرزی گفت: با رصد و اشرافیت اطلاعاتی و اقدامات هوشمند و هدفمند یک محموله بسیار بزرگ کالای قاچاق توسط دریابانان بندر گناوه شناسایی شد.
وی افزود: در اجرای این عملیات یک فروند شناور توقیف و مقدار دو میلیون متر پارچه، ۷۰۰ حلقه لاستیک، دو هزار و ۸۰۰ عدد لوازم آشپزخانه، تعداد چهار هزار و ۸۰۰ عدد لوازم جانبی و یدکی خودرو، ۱۲ دستگاه لیفتراک، چهار هزار و ۸۰۰ دستگاه دوربین مدار بسته و هفت هزار عدد لوازم جانبی موبایل از آن کشف شد.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس نظر کارشناسان ارزش ریالی کشفیات بالغ بر پنج هزار و ۷۸۱ میلیارد و ۴۴۰ میلیون ریال برآورد شد و در همین رابطه چهار نفر به مقامات قضائی معرفی شدند.
فرمانده مرزبانی انتظامی جمهوری اسلامی ضمن تقدیر از فرماندهی مرزبانی استان بوشهر گفت: عزم مرزبانان در راستای تحقق شعار سال و اجرای منویات مقام معظم رهبری در راستای مبارزه با قاچاقیان سازمان یافته جدی است و با مخلان نظم اقتصادی در مرزها برخورد قاطعانه خواهد شد.