خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رفع مشکل کم‌آبی مطالبه مهم مردم بوشهر است/ نوسازی خط آبرسانی

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 08 اردیبهشت 1398 - 10:13
بوشهر - عضو شورای اسلامی شهر بوشهر از نوسازی خطوط آبرسانی بوشهر خبر داد و گفت: ساماندهی وضعیت کم‌آبی در شهر بوشهر خصوصا در محلات جنوبی شهر را به صورت جدی در دستور کار داریم.
بوشهر،شهر،آب،رفع،وضعيت،بهبود،مشكل

به گزارش خبرنگار مهر، کیوان هاشم زاده صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به وضیعت کمبود آب در سطح شهر بوشهر و تاکید بر لزوم بهبود وضعیت، اظهار داشت: پیگیری‌های مستمری را برای بهبود وضعیت آب‌رسانی در شهر بوشهر داشته‌ایم.
وی با اشاره به انتخاب دو استان اصفهان و آذربایجان شرقی به عنوان معین استان بوشهر برای تکمیل خط آب شرب شهر بوشهر بیان کرد: این دو استان حدود ۴۰ میلیارد تومان برای رفع مشکلات آب در بوشهر هزینه خواهند کرد.
عضو شورای شهر بوشهر از نوسازی شبکه و خطوط انتقال در سطح استان و به خصوص شهر بوشهر با این اعتبارات خبر داد و اضافه کرد: پیش بینی می‌شود با این اقدامات وضعیت آب در بوشهر و به‌ویژه محلات جنوبی این شهر بهبود یابد.
وی با بیان اینکه ساماندهی وضعیت کم‌آبی در شهر بوشهر خصوصاً در محلات جنوبی شهر را به صورت جدی در دستور کار داریم خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود طی دو سال آینده و با ورود آب‌شیرین‌کن‌ها در مدار تولید، مشکل تأمین آب مردم بوشهر رفع شود.
هاشم‌زاده یکی از مطالبات اصلی مردم شهر بوشهر را رفع مشکل تأمین آب و سهمیه بندی‌های موجود دانست و ادامه داد: به شکل مستمر در محلات شهر بوشهر و به خصوص جنوب این شهر حضور دارم و مردم خواستار رفع مشکل آب هستند.
وی با بیان اینکه مطالبات مردم را تا حصول نتیجه پیگیری می‌کنیم، افزود: پیگیری‌های من برای رفع مشکل کم آبی به این نتیجه ختم شده که امسال وضعیت آب رسانی به مردم بوشهر بهبود می‌یابد اما همچنان با سهمیه بندی آب مواجه خواهیم بود.