افتتاح ۲ مرکز تحقیقاتی جدید در دانشگاه بیناللملی امام رضا(ع)
رئیس دانشگاه بینالمللی امام رضا(ع) از افتتاح ۲ مرکز تحقیقاتی جدید در دانشگاه بینالمللی امام رضا(ع) همزمان با هفته پژوهش خبر داد.

ایسنا/خراسان رضوی رئیس دانشگاه بینالمللی امام رضا(ع) از افتتاح ۲ مرکز تحقیقاتی جدید در دانشگاه بینالمللی امام رضا(ع) همزمان با هفته پژوهش خبر داد.
مرتضی رجوعی امروز در نشست خبری هفته پژوهش که در تالار شیخ طوسی بنیاد پژوهشهای آستان قدس رضوی برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه بینالمللی امام رضا(ع) پنج سیاست کلی را دنبال میکند که در راستای تحقق منویات رهبری و شعار سال جاری قرار دارد.
دانشگاه امام رضا(ع) به عنوان کارگاه پژوهشهای آستان قدس معرفی شده و طی سه سال بیش از ۶۰ طرح پژوهشی مورد نیاز آستان قدس در این دانشگاه انجام و نهاییسازی شده است.
وی دومین سیاست دانشگاه را همافزایی علمی میان مراکز علمی آستان قدس رضوی عنوان کرد و گفت: علاوه بر این توسعه فعالیتهای دانش بنیان و نوآورانه دانشگاه با هدف تقویت نوآوری و خلاقیت میان دانشجویان سومین سیاست ماست.
حمایت از پژوهشهای تقاضامحور و پژوهشهای ماموریتگرا با هدف رفع نیازهای آستان قدس رضوی نیز جزو سیاستهای چهارم و پنجم دانشگاه محسوب میشود.
رئیس دانشگاه بینالمللی امام رضا(ع) خاطرنشان کرد: با توجه به راهبرد کلی دانشگاه بینالمللی امام رضا(ع) سال گذشته دستاوردهای پژوهشی متعددی محقق شده است.
رجوعی ادامه داد: در حال حاضر مجوز چهار مجله علمی پژوهشی را از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گرفتهایم.
همچنین چهار مجله دیگر از جمله مجله علمی امام رضا(ع) و علوم روز، پیشرفتهای مدیریت راهبردی، اندیشههای نوین در ورزش تربیتی و حسابداری و حسابرسی در محیط اسلامی در فرایند اخذ مجوز قرار دارد.
باید توجه داشت مجلات علمی و تخصصی دانشگاه عموما به سمت موضوعات اسلامی جهتگیری دارد.
وی بیان کرد: در کنار اینها برگزاری سه همایش بینالمللی در سال ۱۴۰۰ برنامهریزی شده که همایش اقتصاد، اشتغال و تولید در آیینه قرآن و عترت با محوریت شعار سال یکی از این همایشهاست.
همچنین دومین همایش ملی و اولین همایش بینالمللی اوقات فراغت در بهمن ماه امسال برگزار خواهد شد.
کاربرد علوم مهندسی در آینده روابط ایران و عراق موضوع سومین همایش کنفرانس بینالمللی است که در آینده برگزار میشود.
رجوعی تصریح کرد: با توجه به تحصیل بیش از ۱۲۰۰ دانشجوی عراقی در دانشگاه امام رضا(ع) که عمدتا در رشتههای فنی و مهندسی مشغول تحصیل هستند، برنامهریزیهایی با دانشگاههای مطرح عراق و دانشگاه بصره برای تبادل دانشجو صورت گرفته است.
رئیس دانشگاه بینالمللی امام رضا(ع) ادامه داد: در سال ۱۴۰۰ تعداد ۱۰ کتاب دانشگاهی تخصصی در تیراژ ۵۳۰۰ نسخه چاپ و در دسترس دانشگاهیان کشور قرار گرفته است.
یکی از اتفاقاتی که در هفته پژوهش کلید خواهد خورد، افتتاحیه پنلهای تخصصی ارتباط صنعت با دانشگاه با محوریت دانشمندان صنعتی و در قالب پنل در حوزههای مختلف تولید، خدمات و اقتصاد است.
رجوعی عنوان کرد: در حال حاضر مرکز نوآوری دانشگاه با استقرار ۲۴ تیم نوآوری فعالیت دارد.
این مرکز در هفته پژوهش بیش از ۳۶ نشست پژوهشی برنامهریزی شده دارد که از این تعداد ۲۰ نشست در حوزه علوم انسانی، ۱۲ نشست در حوزه علوم فنی و مهندسی و چهار نشست نیز در حوزه معماری و شهرسازی برگزار خواهد شد.
همچنین ۲ اختراع ملی ثبت شده در این دانشگاه در سال ۱۴۰۰ همزمان با هفته پژوهش رونمایی خواهد شد.
وی با اشاره به رشد ۲۰ درصدی چاپ مقالات علمی نسبت به سال گذشته افزود: در ۶ ماه اول سال جاری ۸۵ مقاله علمی و پژوهشی چاپ شده که تا پایان سال این تعداد تا ۱۶۰ مقاله افزایش پیدا خواهد کرد.
رئیس دانشگاه بینالمللی امام رضا(ع) گفت: حمایت از پژوهشهای تقاضامحور با رویکرد نیاز آستان قدس در قالب حمایت مالی و معنوی از دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی صورت میگیرد.
دانشگاه امام رضا(ع) یک دانشگاه شهریهپرداز است.
از دانشجویانی که پایاننامه آنان مرتبط با نیاز آستان قدس رضوی باشد، در نیم سالهای مازاد هزینه اضافی دریافت نخواهد شد و تحصیل آنان رایگان خواهد بود.
انتهای پیام