خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کردهای سوریه ۱۰۰ تروریست داعشی را تحویل عراق دادند

فارس | بین‌الملل | شنبه، 20 آذر 1400 - 15:54
شبه‌نظامیان کُرد سوریه ۱۰۰ تروریستی داعش عراقی را تحویل مقامات امنیتی عراق دادند.
تحويل،تروريست،عراقي،عراق،سوريه،كردهاي

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، مقامات عراقی از تحویل ۱۰۰ تروریست داعشی از شبه‌نظامیان نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) خبر دادند.
به نوشته روداوونت، این تروریست‌ها از طریق گذرگاه «ربیعه» در غرب در استان نینوی وارد عراق شده و تحویل نهادهای اطلاعاتی و امنیتی شده‌اند.
در ماه فوریه گذشته نیز ۱۰۰ تروریست داعشی تحویل مقامات عراقی داده شده بودند.
همچنان ۱۶۰۰ تروریست داعشی عراقی در بازداشت کردهای سوریه هستند.
علاوه بر این دهها هزار نفر از خانواده‌های داعش نیز در چندین اردوگاه (بزرگترین آن‌ها الهول در استان الحسکه) نگه‌داری می‌شوند.
در اردوگاه الهول بیش از ۶۰ هزار تن از وابستگان تروریست‌های داعش در شرایط شبه بازداشت به سر می‌برند که نیمی از آن‌ها عراقی هستند.
طبق احکام قضایی عراق، در صورت اثبات عضویت فردی در داعش و دست داشتن وی در کشتارها، حکم اعدام علیه او صادر می‌شود و دادگاههای این کشور تاکنون هزاران داعشی را به اعدام محکوم کرده‌اند، هرچند درصدی بسیار پایینی از این احکام به مرحله اجرا رسیده‌اند.
تحویل ۱۰۰ تروریست داعشی به دولت عراق، در حالی است که کردهای سوریه سال‌هاست از کشورهای دیگر می‌خواهند تا اتباع داعشی خود را که در زندان‌های این گروه شبه‌نظامی نگه می‌شوند را تحویل بگیرند.
دولت عراق در سال ۲۰۱۹ نیز حدود ۹۰۰ داعشی را از قسد تحویل گرفته بود.
انتهای پیام/م