خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خطر اومیکرون در کمی خوزستانی‌هاست- اخبار خوزستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 20 آذر 1400 - 14:13
گرو استان‌ها ـ رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان گفت: شیوع سویه جدید کرونا موسوم به اومیکرون خطر جدی این روزهای مردم جهان است که سلامت واکسن نزده‌ها را مستقیماً تهدید می‌کند.
كرونا،دوز،واكسن،استان،ويروس،درصد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، سید محمود علوی امروز شنبه در نشست ستاد فرماندهی قرارگاه استانی کرونا با بیان اینکه 19 درصد از جمعیت استان هنوز واکسن نداده‌اند، اظهار داشت: حدود 81 درصد از جمعیت استان خوزستان حداقل یک دوز واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند که از این تعداد حدود 61 درصد دو دوز واکسن را دریافت کرده‌اند و دو هفته از تاریخ دوز دوم گذشته و به تعبیری در مقابل ویروس کرونا ایمن شده‌اند.
وی افزود: در مقابل حدود 19 درصد جمعیت استان هنوز در مقابل دریافت واکسن کرونا از خود مقاومت نشان می‌دهد که باتوجه به شیوع سویه جدید کرونا در جهان موسوم به اومیکرون، مسئله اصلی بهداشت استان در حال حاضر خطر ابتلای این افراد به ویروس کرونا است.
رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان تصریح کرد: درخصوص ویروس جهش یافته کرونا اطلاعات دقیقی وجود ندارد که این مسئله احتمال درگیری شدید افراد واکسن نزده به این ویروس و در خطر بودن سلامت این افراد بسیار جدی است.
دکتر علوی در خصوص آخرین آمار واکسیناسیون در استان خوزستان گفت: در حال حاضر حدود 5 میلیون و 500 هزار دوز واکسن کرونا در استان تزریق شده است که از این تعداد حدود 3 میلیون و 50 هزار دوز نوبت نخست است، حدود 2 میلیون و 200 هزار دوز واکسن مرحله دوم است و حدود 250 هزار دوز نیز مرحله سوم به افراد واجد شرایط تزریق شده است.
انتهای پیام/331/ش