خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تصمیم ترامپ برای اعلام وضعیت اضطرار ملی در پی مخالفت سنا با طرح وی

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 05 بهمن 1397 - 02:17
ترامپ پس از رای مخالف سنا به طرح او برای پایان دادن به طولانی‌ترین تعطیلی دولت آمریکا در صدد اعلام وضعیت اضطرار ملی در مرز‌های جنوبی کشورش است.
آمريكا،راي،اضطرار،جنوبي

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا قصد اعلام وضعیت اضطرار ملی در مرز‌های جنوبی کشورش است.
ترامپ پس از رای مخالف سنا به طرح او برای پایان دادن به طولانی‌ترین تعطیلی دولت آمریکا در صدد اعلام وضعیت اضطرار ملی در مرز‌های جنوبی کشورش است.
رسانه‌های آمریکا گزارش داده‌اند کاخ سفید در حال آماده‌سازی پیش‌نویس بیانیه‌ای است که ضمن اعلام وضعیت اضطرار ملی در مرز‌های جنوبی آمریکا دستور تأمین ۷ میلیارد دلار بودجه برای ساخت دیوار حائل مرزی در این منطقه را صادر می‌کند.
­مجلس سنای آمریکا با ۵۱ رای مخالف و ۴۷ رای موافق به لایحه دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور این کشور برای بازگشایی دولت رای منفی داد.
انتهای پیام/