۱۸۹۷۴ ماموریت اورژانس تهران در ۷ روز/ ۳۴۸۹ تماس مزاحم با ۱۱۵
سرپرست اورژانس تهران از ثبت ۱۸۹۷۴ ماموریت طی یک هفته گذشته در اورژانس تهران خبر داد و گفت: متأسفانه ۳۴۸۹ تماسهای مزاحم در یک هفته گذشته دریافت کرده ایم.

یحیی صالح طبری در گفتگو با خبرنگار مهر در ارتباط با حوادث هفته گذشته (۱۲ الی ۱۹ آذر ماه ۱۴۰۰) افزود: طی این مدت در مجموع ۱۸۹۷۴ مأموریت در مرکز ارتباطات ۱۱۵ اورژانس تهران (دیسپچ) ثبت شد که در پی این مأموریتها ۴۰۲۳ نفر به مراکز درمانی انتقال یافتند و ۱۴۹۵۱ مورد نیز در محل از خدمات اورژانس استفاده کردند.
وی گفت: در این مدت ۴۵۷۳۳ تماس با مرکز دیسپچ اورژانس تهران برقرار شد که از این تعداد ۵۸۷۶ تماس مربوط به مشاور کرونا و متأسفانه ۳۴۸۹ تماسهای مزاحم با این مرکز بوده است.
طبری افزود: از مجموع مأموریتهای ثبت شده طی هفته گذشته، ۲۱۱۴ مورد حوادث ترافیکی و ۲۱۷۸ مورد حوادث غیر ترافیکی بوده است.
سرپرست مرکز اورژانس تهران ادامه داد: مهمترین حادثه ثبت شده طی هفته گذشته مربوط به یک مورد تصادف مینی بوس با ۱۳ نفر مصدوم بود.
وی افزود: در این بازده زمانی ۴۴ نفر نیز دچار مسمومیت با گاز منواکسیدکربن شدند.
همچنین طی هفته گذشته، اورژانس هوایی ۵ سورتی پرواز داشته است.