خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مدیرعامل سن ایچ ساوه: نتایج تیم در نیم فصل اول قابل قبول بود

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 20 آذر 1400 - 10:13
مدیرعامل سن ایچ ساوه گفت: با تلاش تمامی عوامل باشگاه نتایج قابل قبولی در نیم فصل اول لیگ برتر فوتسال کسب کردیم و به بخشی از اهداف خود نیز دست یافتیم.
ايچ،سن،باشگاه،تلاش،تيم،كادر،مديرعامل،ليگ

ایسنا/مرکزی مدیرعامل سن ایچ ساوه گفت: با تلاش تمامی عوامل باشگاه نتایج قابل قبولی در نیم فصل اول لیگ برتر فوتسال کسب کردیم و به بخشی از اهداف خود نیز دست یافتیم.
داود باقری روز گذشته 19 آذرماه، در جمع خبرنگاران افزود: کادر فنی و بازیکنان تیم با تمام وجود برای رسیدن به بهترین نتایج تلاش می‌کنند که از آنها تشکر می‌کنم.
وی بیان کرد: مجید خزایی از جمع ما جدا شد و کادر فنی لیست خود را به ما ارائه خواهند داد تا طبق خواسته های آنان فعالیت نقل و انتقالاتی خود را انجام دهیم.
وی افزود: اگر شرایط خوبی در رابطه با بازیکنان خارجی ارائه شود و در صورتی که به نفع باشگاه باشد حتما پس از بررسی نسبت به جذب آنها اقدام خواهیم کرد.
مدیرعامل سن ایچ ادامه داد: سال اول با آقای رعدی فعالیت خود را شروع کردیم و پس از آن آقای اصغری مقدم سکان هدایت تیم را برعهده داشت و حال نیز با کادر جدید در حال فعالیت هستیم و در تمام این سال ها جزو برترین تیم های لیگ بودیم، این موضوع نشان از همدلی و تلاش همه‌جانبه اعضای باشگاه می‌دهد و پاسخ مناسبی به حاشیه سازی های موجود است.
باقری توان مالی سن ایچ را محدود دانست و گفت: سن ایچ یک بنگاه اقتصادی است و طبق شرایط اقتصادی کشور باید هزینه های باشگاه را مدیریت کنیم، در حال حاضر ۴۰ درصد از قرارداد تمام اعضای باشگاه پرداخت شده و پاداش ۹ برد فصل نیز پرداخت شده است.
مدیرعامل سن ایچ ساوه در پایان گفت: از جامعه داوری و اعضای سازمان لیگ برای تلاش هایی که انجام‌ می‌دهند تشکر می‌کنم و امیدوارم نیم فصل دوم‌ نیز با کیفیت بالایی به اتمام برسد و تیم ها به حق واقعی خود برسند.
انتهای پیام