خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اردوغان: راه ایجاد صلح پایدار در فلسطین، تاسیس دولت مستقل است- اخبار ترکیه و اوراسیا - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | جمعه، 19 آذر 1400 - 12:40
رئیس جمهور ترکیه راه ایجاد صلح و ثبات پایدار در فلسطین را، تاسیس دولت مستقل با حفظ حاکمیت و تمامیت ارضی فلسطین با مرزهای 1967 و پایتختی قدس دانست.
قدس،فلسطين،مسئله،وضعيت،كرونا،اردوغان،ثبات،صلح،مشترك

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از آناتولی، امروز جمعه در کنفرانس اتحادیه پارلمانی سازمان همکاری اسلامی در استانبول با اشاره به وضعیت کرونا طی دو سال گذشته گفت: در این وضعیت به 160 کشور و 12 سازمان بین‌المللی در این روند کمک و برای 11 کشور واکسن تامین کردیم.
وی همچنین در خصوص وضعیت فلسطین اظهار داشت: به رویکرد خود در مورد موقعیت قدس شرقی و تقدس مسجد الاقصی قاطعانه ادامه می‌دهیم.
مسئله قدس، تنها مسئله یک گروه مسلمان شجاع نیست، بلکه مسئله مشترک جهان اسلام است.
اردوغان راه ایجاد صلح و ثبات پایدار را، تاسیس دولت مستقل با حفظ حاکمیت و تمامیت ارضی فلسطین با مرزهای 1967 و پایتختی قدس دانست.
رئیس جمهور ترکیه افزود: به عنوان نوادگان اجدادی که بیش از 400 سال با عدالت بر قدس حکمرانی کرده‌اند، نمی‌خواهیم شاهد خون‌ریزی، اشک و ظلم در فلسطین باشیم.
اردوغان برقراری صلح و ثبات در افغانستان را آرزوی مشترک دانست و گفت: حق نداریم به مردم افغاستان پشت کنیم.
در اصل بار اصلی بحران مهاجرت و پناهجویان بیش از کشورهای غربی که صدای بلندشان درآمده است، بر دوش کشورهای همسایه مناطق بحران‌زده مانند کشور‌ ما است.
وی ادامه داد: ما مسلمانان نه تنها با ویروس کرونا و بحران‌های انسانی، بلکه با معضل دشمنی با اسلام‌ که رو به افزایش است، مبارزه می‌کنیم.
انتهای پیام/