جلوگیری از ساخت و ساز در حاشیه و بستر رودخانهها
استاندار خراسان رضوی گفت: باید با پیگیری فرمانداران و دستگاههای مسئول از ساخت و ساز در حاشیه و بستر رودخانهها جلوگیری شود، برای این امر حتی اگر امکانش وجود دارد باید با هماهنگی تخریب صورت گیرد و افراد به مناطق دیگری در نزدیک منطقه سکونت خود منتقل شوند. این در دستور کار ما است و در حال پاکسازی مسیلهای رودخانهها هستیم.

استاندار خراسان رضوی گفت: باید با پیگیری فرمانداران و دستگاههای مسئول از ساخت و ساز در حاشیه و بستر رودخانهها جلوگیری شود، برای این امر حتی اگر امکانش وجود دارد باید با هماهنگی تخریب صورت گیرد و افراد به مناطق دیگری در نزدیک منطقه سکونت خود منتقل شوند.
این در دستور کار ما است و در حال پاکسازی مسیلهای رودخانهها هستیم.
به گزارش ایسنا، علیرضا رزمحسینی امشب در جلسه شورای اداری استان در استانداری خراسان رضوی، اظهار کرد: امسال سال رونق تولید است که از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شده و نشان میدهد که معیشت و اقتصاد کشور اهمیت دارد.
چندین سال بوده که نامگذاریها در حوزه اقتصادی است.
وی افزود: ما و تمام دستگاههای اجرایی موظف هستیم که موانع تولید را رفع کنیم، تلاش شده تا امسال با وجود قوانین مزاحم و بروکراسی اداری، در صورت امکان رفع موانع تولید در کمیته رفع موانع تولید صورت گیرد.
رزمحسینی ضمن ابراز همدردی با سیلزدگان لرستان، خوزستان و گلستان، گفت: ما در خراسان رضوی نیز حادثه سیل را داشتیم اما خوشبختانه با آمادگی مناسب، پیامکهای ستاد بحران و نزدیک یک ماه یا ۲۵ روز آمادهباش کل فرمانداران و ما در استانداری، خسارتهای کمی وارد شد.
بارشها بسیار خوب بود و سد دوستی از زیر ۲۰۰ میلیون متر مکعب به ۶۰۰ میلیون متر مکعب رسیده است.
استاندار خراسان رضوی ادامه داد: امسال بحران آب داشتیم و به دنبال درخواست 600 میلیارد تومان از رئیس جمهور برای تجهیز منابع بودیم اما تاحدی از بحران نجات یافتیم، با این وجود مدیریت مصرف آب در دستور کار ما قرار دارد، البته در کلات، بردسکن و سرخس آسیبهای مختصری دیدیم که ستاد بحران و بازسازی به سرعت کار خود را شروع خواهند کرد و بازسازی صورت خواهد گرفت.
وی اضافه کرد: در گلستان نیز بسیار خوب وارد شدیم.
تمام دستگاهها و شهرداری به خوبی ورود پیدا کردند و بخش غیر دولتی و معینهای اقتصاد مقاومتی به خوبی فعالیت نمودند.
ستاد بازسازی آققلا را از دیروز راهاندازی کردیم و بازسازی را انجام خواهیم داد.
رزمحسینی با اشاره به اینکه امیدواریم با پیگیری فرمانداران و دستگاههای مسئول، از ساخت و ساز در حاشیه و بستر رودخانهها جلوگیری شود، تصریح کرد: برای این امر حتی اگر امکانش وجود دارد باید با هماهنگی تخریب صورت گیرد و افراد به مناطق دیگری در نزدیک منطقه سکونت خود منتقل شوند.
این در دستور کار ما است و در حال پاکسازی مسیلهای رودخانهها که حدود 200 هزار مورد در استان بوده، هستیم زیرا احتمال چنین بارندگیهایی به این شکل در سال آینده نیز وجود دارد.
استاندار خراسان رضوی گفت: ما کاری را در استان شروع کردیم و هدف ما توسعه متوازن است.
اگر سرمایهگذار و کارآفرین بسیار موفقی در شهرستان زاوه که از نظر آسیبهای اجتماعی رتبه نامناسبی ندارد و شهرستان هدف از سوی وزارت کشور قرار گرفته، مسئولیت توانمندسازی مناطق محروم را به عهده میگیرد، این نگاه توسعه متوازن است.
وی بیان کرد: مدیران در این ۳ تا ۴ ماه همراهی کردند و کار بسیار فشردهای بود.
۵7 معین اقتصاد مقاومتی در ۲۷ شهرستان در این سه ماه تعیین شدند.
همه همراهی کردند، موافقتنامهها امضا شد و استقرار پیدا کرد.
انتطار ما این است که همکاری بیشتری صورت گیرد.
موانع اداری، عدم اختیارات و قوانینی وجود دارد اما در عین حال میتوانیم با همگرایی و هماهنگی در استان کارها را انجام دهیم.
رزمحسینی خاطرنشان کرد: تمام دستگاههای مسئول امروز با دولت آقای روحانی در حال همکاری هستند.
دستگاه قضایی نیز صددرصد همراهی و همکاری خوبی با دولت داشت.
دستگاه قضایی، نیروهای مسلح، ائمه جمعه، 18 نماینده از تمام سلایق و همه ارکان در حوزه توسعه و در راه تعالی فرهنگی و اقتصادی استان همکاری کردند.
استاندار خراسان رضوی خطاب به مدیران حاضر در جلسه، عنوان کرد: مدیرانی که ملاقات عمومی با مردم دارند، به این کار خود ادامه دهند و سایرین که ملاقات ندارند، در هفته دو یا سه ساعت و یا نصف روز را به این کار اختصاص دهند تا بتوانند مشکلات مردم را برطرف کنند.
ما شکایات مردم را که توسط دستگاههای مسئول به دست ما میرسد، به دستگاههای اجرایی ارجاع میدهیم و انتظار داریم که ظرف حداکثر 10 روز پاسخ شکایات مردم را بدهند تا مردم بدانند که پیگیری میشود.
فرمانداران از زمینخواری که توسط افرادی در حاشیه شهرهای مختلف به صورت غیر قانونی انجام میشود، جلوگیری کنند، اگر نمیتوانند این کار را انجام دهند، با دستگاه قضا هماهنگی نمایند.
وی با بیان اینکه ما معتقد هستیم که نقش بانوان در پدید آمدن انقلاب، تربیت فرزندان نسل آینده، دفاع مقدس و حال حاضر همواره نقش بیبدیلی بوده و هست، عنوان کرد: ما آمادگی داریم و علاقهمند هستیم که مسیر را برای اشتغال بانوان در عرصههای مختلف هموارتر کنیم.
اکنون فرصت شبکههای مجازی و اقتصاد دیجیتال به خوبی فراهم شده و اگر بانوان نمیتوانند شغلهای سخت و زیانآور را بپذیرند یا کارهایی در شان آنها نیست، میتوانند با شبکه مجازی و اینترنت فراگیر در سراسر کشور، از اقتصاد دیجیتال که امروز ۴۰ درصد اشتغال جهان را گرفته و 80 درصد زندگی مردم را در آینده تشکیل میدهد، استفاده کنند.
رزمحسینی ادامه داد: این اقتصاد پویا که روز به روز افزایش مییابد، فرصت طلایی برای بانوان تحصیلکرده فراهم میکند تا بتوانند کسب و کار و شغل خوب و دانشبنیان با کمترین هزینه داشته باشند.
این فرصت خوبی است.
در سال ۹۵ بر اساس آمار مرکز آمار، نرخ مشارکت بانوان در دولت آقای روحانی ۱۳.۲ درصد بوده که در ۶۰ سال اخیر بالاترین نرخ مشارکت است.
استاندار خراسان رضوی اضافه کرد: ما تنها بانوان را در انتصابات دولتی در نظر نمیگیریم، این نیز مهم است که کارآفرینان موفقی از بانوان را که هم اکنون در خراسان داریم، افزایش دهیم تا از طریق تامین درآمدهای مشروع، خود را اداره کنند.
سهم ما در استان در استفاده از بانوان به بالاتر از استاندارد کشور رسیده است.
چند بخشدار دیگر زن نیز در لیست ما هستند که امیدواریم بتوانیم آنها را منصوب کنیم.
وظیفه ما استفاده از بانوان بوده و میدانیم که بانوان کارآیی دارند و میتوانند در شبکه دولت مشغول به کار شوند.
انتهای پیام