خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا تحریم‌های ایران را تشدید می‌کند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 18 آذر 1400 - 13:06
نشریه وال استریت ژورنال مدعی شد همزمان با کمرنگ شدن تلاش‌ها برای احیای برجام، آمریکا به سمت تشدید تحریم‌های ایران حرکت می‌کند.
هيئت،امارات،اعلام،قرار،ژورنال،استريت،وال

ادعای وال استریت ژورنال:
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، نشریه وال استریت ژورنال در خبری به نقل از مقامات ارشد آمریکایی مدعی شد همزمان با کمرنگ شدن تلاش‌ها برای احیای توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵، دولت بایدن در حال حرکت به سمت تشدید تحریم‌ها علیه ایران است.
طبق اعلام مقامات ارشد دولت و وزارت خزانه داری امریکا، آمریکا یک هیئت بلندپایه را هفته آتی به امارات می‌فرستد و قرار است این هیئت به شرکت‌ها اماراتی در خصوص تعامل با ایران هشدار دهد.
این هیئت به بانک‌های خصوصی و شرکت‌ها در امارات هشدار خواهند داد در صورتی که تجارت‌های تحت تحریم ادامه یابد، با خطر مواجه خواهند شد.
بنا بر اعلام این نشریه، این اولین نشانه افزایش فشار‌های اقتصادی واشنگتن بر تهران در پی بی نتیجه ماندن تلاش‌های دیپلماتیک برای احیای توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ است.
طبق این گزارش، قرار است آمریکا هفته آینده یک هیات عالیرتبه از جمله رئیس اداره کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری را راهی امارات کند.
گفتنی است پیشتر رسانه‌های خبری اعلام کرده بودند ادامه دور هفتم مذاکرات وین قرار است امروز ساعت ۱۲ به وقت اتریش (۱۴:۳۰ به وقت تهران) در هتل کوبورگ وین برگزار شود.
انتهای پیام/