نظارت مهمترین فریضه امروز جامعه ایران است- اخبار هرمزگان - اخبار استانها تسنیم
گروه استانها- یکی از عللی که دولت قبل را در عمل به وعدهها ناکام گذاشت عدم وجود نظارت صحیح بر روی بازار بود که این امر در دولت سیزدهم باید تقویت شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس؛ یکی از مشکلاتی که همواره مردم را آزار داده و میدهد تفاوت قیمتها در بازار و عدم نظارت صحیح بر روی قیمت محصولات مختلف است که این امر برهههای از دولت دوازدهم در اوج خود بود و حتی قیمت گذاریهای دستوری دولت نیز نمیتوانست التهاب قیمتها در بازار را متوقف کند و همواره بازار با در دولت یازدهم با شیب ملایم و در دولت دوازدهم به صورت ضربتی التهاب و نوسانات قیمت را ثبت میکرد.
سابقه نشان داده که بازار یکی از مهمترین زمینههایی است نیاز به نظارت دارد چرا که در آن زمینه احتکار نیز وجود دارد و در سالهای اخیر به دلیل عدم نظارت و امید دلالان و سودجویان به افزایش قیمتها علاقه به احتکار و انبار کردن محصولات افزایش پیدا کرده است به همین منظور نظارت و بازرسی بر روی بازار تمام محصولات از کشاورزی گرفته تا لوازم خانگی و بازار موبایل و فروشگاهها امری ضروری و فریضه امروز بازار ایران است، دولت سیزدهم اگر میخواهد که تجربه دولت پیشین و نتیجتا ناامیدی مردم تکرار نشود و مردم نگویند اینها هم مثل قبلیها هستند باید تورم قیمت در محصولاتی که مردم با آنها سروکار دارند از نان گرفته تا گوشت و مرغ را از بین ببرد و این امر نیاز به نظارتی از مبدا یعنی از محل تولید یا ورود به کشور تا سفرههای مردم دارد.
بر همین مبنا تمام ظرفیتهای موجود از دستگاه قضا تا دولت و مجلس باید پای کار بیایند و نظارت مستمری داشته باشند.
خلیل قاسمی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان در این باره اظهار داشت: با توجه به سیاستهای وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان حمایت ازحقوق مصرف کنندگان مبنی بر کنترل قیمت کالاها از مبدا تولید کارشناسان و بازرسان این سازمان با برنامهریزیهای مدون و با انجام گشتهای مشترک باسایر دستگاههای ذیربط و نظارتی اقدام به بازرسی و بازدید از واحدهای تولیدی و صنعتی، نموده تا از بروز هرگونه تخلف جلوگیری شود.
وی افزود: برهمین اساس طی هشت ماه سالجاری بیش از 13 هزار و 815 مورد گشت مشترک با سایر دستگاههای نظارتی برگزار شده که منجر به کشف تخلفات قاچاق کالا، اختفا و امتناع از عرضه کالا شده است.
قاسمی در خصوص تعداد بازرسیهای صورت گرفته گفت: درهشت ماه گذشته 119 هزار و 385 مورد بازرسی از واحدهای صنفی، تولیدی و صنعتی استان هرمزگان صورت گرفته که 9 هزار و 264 پرونده تخلف تشکیل و به تعزیرات حکومتی جهت صدور رای نهایی ارسال شده است.
وی بیشترین تخلفات صورت گرفته در هشت ماه سالجاری را در حوزه کالا و خدمات مربوط به نان، میوه و مرکبات، صیفی جات، تخم مرغ، گوشت مرغ، گوشت قرمز، قندو شکر عنوان کرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان ارزش ریالی پروندههای تخلف را بیش از یک هزارمیلیارد ریال اعلام کرد و افزود: دراین بازه زمانی بازرسان این سازمان 409 پرونده قاچاق کالا به ارزش ریالی بیش از 22 میلیارد ریال تشکیل و به مراجع ذیصلاح ارسال شده است.
خلیل قاسمی باقدردانی از مردم استان هرمزگان در زمینه همکاری و مشارکت در تخلف یابی و معرفی واحدهای متخلف گفت: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را با تلفن 124 ستاد خبری معاونت بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت اطلاع تا در اسرع وقت رسیدگی شود.
انتهای پیام/864/ی