سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمایت از کسب و کارهای آسیب دیده فرهنگی ادامه دارد

ایسنا | فرهنگی و هنری | پنجشنبه، 18 آذر 1400 - 11:53
حمایت از کسب و کارهای آسیب دیده فرهنگی، هنری و رسانه ای تا پایان سال تمدید شد.
فرهنگ،كارهاي،كسب،اسلامي،رسانه،فرهنگي،حمايتي،هنري،كرونا،ارشاد ...

حمایت از کسب و کارهای آسیب دیده فرهنگی، هنری و رسانه ای تا پایان سال تمدید شد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در نود و پنجمین جلسه ستاد ملی مدیریت کرونا، مقرر شد حمایت های دولت ویژه کسب و کارهای به شدت آسیب دیده بخش فرهنگ، هنر و رسانه تا پایان امسال ادامه یابد.
سیدمحمود اسلامی با اشاره به تأثیرات همه ‏گیری کرونا و محدودیت ‏های ناشی از آن بر کسب و کارهای بخش فرهنگ، هنر و رسانه ابراز امیدواری کرد بر اینکه حمایت ‏های مستقیم و غیرمستقیم دولت سیزدهم، نگرانی ‏ها درباره بحران ‏های ایجاد شده در عرصه اقتصاد فرهنگ و هنر را کاهش دهد.
مسئول بهبود محیط کسب و کار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین تاکید کرد: در راستای اجرای تدابیر اتخاذ شده و نیز مفاد بسته حمایتی هنرمندان و فعالان فرهنگی و رسانه ه‏ا، به درخواست وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی، ستاد ملی مدیریت کرونا در تاریخ 06/09/1400 با تمدید مهلت ثبت درخواست و پرداخت تسهیلات به صاحبان کسب و کارهای فرهنگی، هنری و رسانه ه‏ای آسیب دیده در بحران کرونا، از طریق سامانه کارا و امهال بازپرداخت اقساط تسهیلات بانکی اعطایی به این کسب و کارها (اعم از تسهیلات کرونایی، صندوق کارآفرینی امید و...) موافقت کرد.
وی افزود: مصوبات این ستاد از سوی نظام بانکی کشور لازم‏ا لاجراست و پیگیری ‏های لازم برای تسهیل این امور حمایتی نیز در دستور کار این معاونت قرار دارد.
اسلامی در ادامه تاکید کرد: دفتر توسعه اقتصاد فرهنگ و هنر معاونت توسعه مدیریت و منابع، در حال برآورد میزان خسارت وارده بر کسب و کارهای بخش فرهنگ، هنر و رسانه در نیمه اول امسال با هدف بهبود رویکردهای حمایتی وزارتخانه است و نتایج آن نیز به زودی منتشر خواهد شد.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: بر اساس برآوردهای اولیه، فعالان اقتصادی و صاحبان کسب­ و کارهای فرهنگی، هنری و رسانه‌ای کشور، سال گذشته متحمل خسارتی افزون بر 90 هزار میلیارد ریال در بحران همه ‏گیری کرونا شده‏ اند.
بر اساس این برآوردها در میان سه رسته‏‏ فرهنگی، هنری و رسانه‌ای، بیشترین میزان خسارت برکسب وکارهای هنری وارد شده و پس از آن این کسب­ و کارهای رسانه‌ای‏، متحمل بیشترین خسارت شده ‏اند.
وی ادامه داد: با توجه به ثبت درخواست فعالان و کارآفرینان فرهنگی، هنری و رسانه ه‏ا برای دریافت بیش از یک ‏هزار و سیصد میلیارد تومان تسهیلات حمایتی و حمایت بیش از 90 هزار فرصت شغلی با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در تعامل مستمر هستیم.
اسلامی در پایان تصریح کرد: افزون بر این، دیگر شیوه ‏های حمایتی بر اساس مفاد بسته حمایتی تدوین شده نیز برای رونق و بهبود محیط کسب و کارهای فرهنگی و خلاق در دست پیگیری و اقدام است.
انتهای پیام