خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عملیات اجرایی ۲۵۰۰ واحد مسکونی در استان بوشهر آغاز می‌شود

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 18 آذر 1400 - 11:42
بوشهر- استاندار بوشهر گفت: در قالب طرح جهش تولید مسکن، از بیستم آذرماه عملیات اجرایی دو هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی در استان بوشهر آغاز می‌شود.
مسكن،طرح،جهش،بوشهر،استان

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمدی‌زاده صبح پنجشنبه در جمع مسئولان دستگاه‌های اجرایی و فرمانداران استان بوشهر اظهار داشت: یکی از نیازهای اساسی مردم مسکن است و دولت دغدغه جدی در این زمینه دارد.
وی خاطرنشان کرد: طرح جهش تولید مسکن از بیستم آذرماه در استان بوشهر آغاز می‌شود که راه و شهرسازی، بنیاد مسکن، بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) نقش مهم و ویژه‌ای در این زمینه دارند.
استاندار بوشهر با تاکید بر اجرای این طرح بر اساس برنامه زمان‌بندی اضافه کرد: سهمیه شهرستان‌ها در اجرا طرح جهش تولید مسکن باید مشخص شده و در اختیار فرمانداران قرار بگیرد.
وی تصریح کرد: موارد مطرح شده در رفع مشکلات اجرای طرح جهش تولید مسکن در شورای مسکن استان بوشهر جمع‌بندی و تصویب می‌شود.
محمدی‌زاده ادامه داد: شورای مسکن در شهرستان‌های استان باید مطرح شود و مسائل و مشکلات در شورای مسکن اجرای طرح جهش تولید مسکن مورد بررسی قرار گیرد.