خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 01 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

9 قطعه کبک وحشی از قفس سودجویان رها شد

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 17 آذر 1400 - 14:31
سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کامیاران گفت: با هماهنگی مراجع قضایی طی دو فقره حکم تفتیش در یکی از روستاهای اطراف شهرستان کامیاران، 9 قطعه کبک وحشی کشف و ضبط شد.
كامياران،كبك،مراجع،قضايي،شهرستان،سيفي،تفتيش،نر،وحشي،مأموران

ایسنا/کردستان سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کامیاران گفت: با هماهنگی مراجع قضایی طی دو فقره حکم تفتیش در یکی از روستاهای اطراف شهرستان کامیاران، 9 قطعه کبک وحشی کشف و ضبط شد.
سامان سیفی امروز(چهارشنبه۱۷آذر) در گفت وگو با ایسنا اظهارکرد: بر اساس اطلاعات دریافتی مبنی بر نگهداری غیر مجاز پرندگان وحشی در مراکز نگهداری غیر مجاز، مأموران یگان حفاظت محیط زیست موضوع را در دستور کار قرار داده و پس از بررسی و صحت موضوع، طی هماهنگی با دادستان شهرستان کامیاران در دو حکم ورود جداگانه به مراکز از مراجع قضایی گرفته شد.
وی ادامه داد: مأموران طی بازرسی و تفتیش 9 قطعه کبک، 8 عدد قفس چوبی و 2 شبکه را کشف و ضبط کردند و پرونده تخلف پس از تنظیم، توسط واحد حقوقی جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ارجاع شد.
سیفی افزود: کبک های اسیر شده از دست فرد سودجو رهایی یافتند و بعد از تیمارداری و اطمینان دامپزشک متخصص، در زیستگاه های کامیاران به دامان طبیعت باز گشتند.
گفتنی است،کبک یکی از پرندگان زیبای خشکی، با اندازه متوسط، طول بدن ۳۲ تا ۳۴ سانتی متر و گستردگی بال ها ۴۷ تا ۵۲ سانتی متر است و بیشتر در مناطق کوهستانی یافت می‌شود.
این پرنده در چرخه حیوانات ایران نقش به سزایی داشته و نر و ماده یک شکل و بدون تغییرات فصلی هستند؛ اما پرنده نر کمی بزرگ تر بوده، نوار سیاه پهن موربی از جلوی پیشانی تا گوشپرها ادامه دارد.
انتهای پیام