خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 26 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دشت اردبیل با 780میلیون مترمکعب کسری آب روبه‌رو است- اخبار اردبیل - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 17 آذر 1400 - 13:59
گروه استان‌ها ــ مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای اردبیل گفت: در حال حاضر این دشت با 780 میلیون مترمکعب کسری آب مواجه است که با برداشت‌های اضافی همه ساله 16 میلیون مترمکعب به این رقم افزوده می‌شود.
آب،اردبيل،مديريت،مصرف،حيدري،ظرفيت،مراكز،مشاركت،موجود

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، به نقل از آب منطقه‌ای استان اردبیل، علی حیدری اناری امروز در نشست هم اندیشی با شرکت‌های دانش‌بنیان در زمینه آب و خشکسالی اظهار داشت: به منظور مدیریت بهینه مصرف آب از ظرفیت بالای مراکز علمی و دانشگاهی و شرکت‌های دانش بنیان استفاده خواهیم کرد.
وی بزرگترین چالش و مشکل حال حاضر در حوزه منابع آب استان را وضعیت نامناسب آبخوان دشت اردبیل عنوان کرد و گفت: در حال حاضر این دشت با 780 میلیون مترمکعب کسری آب مواجه است که با برداشت‌های اضافی همه ساله 16 میلیون مترمکعب به این رقم افزوده می‌شود.
مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای اردبیل با تاکید بر نقش مردم در حل مسائل اجتماعی و فرهنگی و چالش‌های موجود در جامعه اظهار کرد: اعتقاد داریم با بیان دغدغه‌های موجود در بخش آب به مردم و در میان گذاشتن این چالش‌ها با آنها، بخش بزرگی از این موانع به فرصت تبدیل خواهد شد.
حیدری اُناری با اشاره به ظرفیت بالای استارت آپ‌ها، شرکت‌های دانش بنیان و مراکز علمی و دانشگاهی افزود: شرکت آب منطقه‌ای اردبیل آمادگی خود را برای استفاده از این ظرفیت بالا به منظور مدیریت مصرف آب در بخش های مختلف اعلام می‌کند.
وی مشارکت مردم در صرفه‌جویی آب را یادآور شد و گفت: مردم همیشه پای کار هستند و با اطلاع از وضعیت موجود منابع آبی مشارکت خوبی در صرفه جویی آب خواهند داشت.
حیدری اُناری با تاکید بر راهبرد سه گانه کنترل مصرف، مدیریت و فرهنگ‌سازی و اقدامات کیفی در بخش آب ادامه داد: با آسیب‌شناسی و ورود جدی مراکز علمی به مباحث آب بدنبال چرخه صحیح مصرف آب خواهیم بود.
وی اطلاع رسانی و برقراری ارتباط صمیمی با مردم را ضروری دانست و گفت: مشارکت دانشگاه‌ها در مستندسازی تجربیات موفق بهره‌برداری از شبکه آبیاری مغان می‌تواند در بهبود مدیریت سایر شبکه های استان موثر واقع شود.
انتهای پیام/144/س