خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دبیر کل نجباء: اعدام علما و جوانان لکه ننگی بر پیشانی رژیم سعودی است

فارس | بین‌الملل | شنبه، 07 اردیبهشت 1398 - 21:05
دبیر کل جنبش النجباء عراق اعدام علما و جوانان شیعه در عربستان سعودی را محکوم کرد.
سعودي،ننگي،وهابي،پيشاني،لكه،اعدام

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، دبیر کل جنبش النجباء عراق، اعدام‌ دسته جمعی شیعیان در عربستان سعودی را «لکه ننگی» بر پیشانی «رژیم وهابی سعودی» دانست.
به گزارش کانال اطلاع‌رسانی نجباء در تلگرام، شیخ «اکرم الکعبی»، شنبه (۷ اردیبهشت) در واکنش به این اعدام‌ها گفت: «اعدام علما و جوانانی از اهالی احساء و قطیف که برخی از آنان هنگام محاکمه به سن قانونی نرسیده بودند، چیزی جز جنایت و لکه ننگی بر پیشانی رژیم وهابی سعودی نیست، که به تاریخ جنایات آنان علیه پیروان اهل بیت (ع) افزوده می‌شود».
وزارت کشور عربستان سعودی سه‌شنبه گذشته (سوم اردیبهشت) از اعدام ۳۷ شهروند سعودی به اتهام «فعالیت‌های تروریستی» خبر داد که ۳۲ تن از آن‌ها از اقلیت شیعه این کشور بودند.
این اعدام‌ها باعث واکنش‌های جهانی و منطقه‌ای به این گونه اقدامات ریاض شده است.
اتحادیه اروپا، عفو بین‌الملل و کمیساریای حقوق بشر سازمان ملل به این اعدام‌ها واکنش نشان دادند و برخی نیز آن را محکوم کردند.
انتهای پیام/