خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رکوردزنی ام باپه در لیگ قهرمانان اروپا/ستاره فرانسوی از کاکا، رونی و اتوئو عبور کرد+عکس

فارس | برگزیده، ورزشی | سه شنبه، 16 آذر 1400 - 22:58
ستاره جوان فرانسوی پاری سن ژرمن با گلزنی در دیدار مقابل کلوب بروژ موفق به ثبت رکوردی جدید شد.
گل،قهرمانان،زده،ليگ،ثبت

ستاره جوان فرانسوی پاری سن ژرمن با گلزنی در دیدار مقابل کلوب بروژ موفق به ثبت رکوردی جدید شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، پاری سن ژرمن در هفته ششم مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا میزبان کلوب بروژ است و با 3 گل پیش افتاده است.
کیلیان ام باپه در 7 دقیقه موفق به ثبت دو گل شده است و رکورد جدیدی را از خود در این مسابقات به ثبت رساند.
ام باپه با گلزنی در این بازی، تعداد گل های خود را به عدد 30 رساند و با 22 سال و 352 روز، جوانترین بازیکن در تاریخ لیگ قهرمانان لقب گرفت که به این تعداد گل زده در این سن و سال می رسد.
وی همچنین بر روی 50 گل زده در لیگ قهرمانان اروپا اثر گذار بوده است و موفق شده در 51 بازی، 31 گل و 19 پاس گل ثبت کرده است.
ام باپه در حال حاضر با 31 گل زده از ستاره هایی مثل کاکا، اتوئو و وین رونی در تعداد گل زده در لیگ قهرمانان اروپا عبور کرد.
انتهای پیام/