خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 17 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ناوگان حمل و نقل کشور باید نوسازی شود

فارس | سیاسی | سه شنبه، 16 آذر 1400 - 13:30
نمیانده مردم مرند در مجلس گفت: هر چه سریعتر نسبت به نوسازی ناوگان حمل و نقل اقدام شود و به داد صادرات کشور رسیده و دستور تسریع روند ترخیص کامیون های داخل گمرک صادر شود.
صادرات،حمل،نقل،بازار،مجلس،دولت،پاشايي،مرند،سريعتر،كاميون

نمیانده مردم مرند در مجلس گفت: هر چه سریعتر نسبت به نوسازی ناوگان حمل و نقل اقدام شود و به داد صادرات کشور رسیده و دستور تسریع روند ترخیص کامیون های داخل گمرک صادر شود.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، معصومه پاشایی بهرام نماینده مردم مرند در مجلس امروز (سه شنبه ۱۶ آذرماه) طی تذکری خطاب به وزرای اقتصادی دولت در صحن علنی مجلس، اظهار داشت: دولت جلوی صادرات محصولات تجاری و کشاورزی را گرفته است و نیازمند ورود جدی وزرای جهاد کشاورزی، امور خارجه، بهداشت و صمت به این موضوع هستیم تا این مسئله هر چه سریعتر مرتفع شود.
وی تاکید کرد که سد ایجاد کردن دولت برای صادرات محصولات تجاری و کشاورزی سبب شده تا میلیون ها دلار خسارت به کشاورزان و صادرکنندگان وارد شود و بازار نیز دو دستی تقدیم رژیم صهیونیستی شده و اگر این امر ادامه یابد سبب بیکاری چند هزار جوان خواهد شد.
پاشایی بهرام تاکید کرد: هم اکنون کامیون های برگشتی از روسیه برای پیشگیری از تنش در بازار صیفی جات به صورت رایگان بین مردم توزیع می شود.
نماینده مردم مرند در مجلس طی تذکر دیگری به دولت گفت: یکی از گره های اقتصادی کشور که مانع از صادرات مطلوب و قابل رقابت می شود و همچنین در داخل نیز هزینه حمل و نقل را بالا می برد ، فرسودگی ناوگان حمل و نقل کالاست که باید خیلی سریع و اورژانسی مورد بررسی و بازنگری قرار گیرد.
پاشایی تاکید کرد: مسبب این وضع خودروسازان داخلی هستند که به تعهدات خود عمل نکردند، از طرفی انحصار در بازار ایجاد کردند و ما نیز مانع واردات کشنده های سنگین شده ایم و تمام صنایع، چوب این تصمیم و بازار انحصاری را می خورند و لازم است هر چه سریعتر نسبت به نوسازی ناوگان حمل و نقل اقدام شود و به داد صادرات کشور رسیده و دستور تسریع روند ترخیص کامیون های داخل گمرک صادر شود تا سرمایه ایرانی برای آن صرف شده است، از بین نرود.
انتهای پیام/