خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا المپیک چین را تحریم دیپلماتیک کرد

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 16 آذر 1400 - 06:47
سخنگوی کاخ سفید اعزام نماینده رسمی یا دیپلماتیک آمریکا به المپیک زمستانی چین را رد کرد.
المپيك،چين،ديپلماتيك،كاخ،سفيد،بشر،حقوق

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «جن ساکی» سخنگوی کاخ سفید اعزام نماینده رسمی یا دیپلماتیک آمریکا به المپیک زمستانی چین را رد کرد.
به گفته سخنگوی کاخ سفید، دولت بایدن هیچ نماینده رسمی یا دیپلماتیک به المپیک زمستانی ۲۰۲۲ و بازی‌های پارالمپیک اعزام نمی‌کند.
سخنگوی کاخ سفید علت عدم اعزام نماینده دیپلماتیک به المپیک پکن را نسل کشی و جنایت علیه بشریت در استان سین‌کیانگ و دیگر نقض‌های حقوق بشر در چین عنوان کرده و در عین حال گفت: قهرمانان تیم آمریکا از حمایت کامل ما برخوردار هستند.
ما به طور ۱۰۰ درصد پشت آنها هستیم و آنها را از خانه تشویق می‌کنیم اما در هیاهوی بازی‌ها حضور نخواهیم داشت.
به ادعای ساکی، همانطور که رئیس جمهور چین گفته است، دفاع از حقوق بشر در دی‌ان‌ای آمریکایی‌ها قرار دارد و مابه پیشبرد حقوق بشر متعهد هستیم و به اتخاذ اقدامات برای پیشبرد حقوق بشر در چین ادامه خواهیم داد.
پیشتر زمزمه‌هایی مبنی بر تحریم سراسری بازی‌های المپیک از سوی دولت دموکرات آمریکا مطرح شده بود و حال به نظر می‌رسد با مخالفت کمیته ملی المپیک ایالات متحده، کاخ سفید تنها به تحریم دیپلماتیک بسنده خواهد کرد.
بدین ترتیب ورزشکاران آمریکایی در پکن حاضر خواهند شد بدون اینکه مقامات سیاسی ایالات متحده در مراسم افتتاحیه و اختتامیه حاضر شوند.
تنش‌ها میان چین و آمریکا در سال‌های اخیر شدت گرفته است.