خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راهیابی ۷۰ اثر به مرحله نهایی دومین جشنواره موسیقی مقامی «تارآوا»

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 15 آذر 1400 - 15:31
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی گفت: ۷۰ اثر به مرحله نهایی دومین جشنواره موسیقی مقامی «تارآوا» استان راه یافت که این آثار موسیقی در قالب ۶۳ تک نواز و هفت گروه نواز هستند.
نفر،سني،رده،يافتگان،رقابت،موسيقي،جشنواره

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی گفت: ۷۰ اثر به مرحله نهایی دومین جشنواره موسیقی مقامی «تارآوا» استان راه یافت که این آثار موسیقی در قالب ۶۳ تک نواز و هفت گروه نواز هستند.
حسین فرخنده در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه از ۱۷۷ اثر رسیده به دومین جشنواره موسیقی «تارآوا» پس از ارزیابی اولیه ۶۳ تک نواز و هفت گروه به مرحله نهایی راه یافتند که هجدهم ماه جاری به هنرنمایی می پردازند، افزود: راه یافتگان در بخش تک نوازی و در سه رده سنی زیر ۲۰ سال، ۲۰ تا ۳۰ سال و سی سال به بالا، گروه نوازی و بخش ویژه تکنوازی همراه با آواز (بخشی گری) رقابت خواهند کرد.
وی راه یافتگان آقایان، در رده سنی زیر ۲۰ سال و ۲۰ تا ۳۰ سال را در مجموع ۲۴ نفر ذکر کرد و افزود: در رده سنی ۳۰ سال به بالا نیز ۸ نفر به یکدیگر رقابت خواهند داشت.
فرخنده تعداد رقابت کنندگان در بخش بخشی گری و در رده سنی ۳۰ سال به بالا را نیز هشت نفر بیان کرد و ادامه داد: در رده سنی ۲۰ تا ۳۰ سال بخشی گری ۶ نفر در این دوره از جشنواره حضور دارند.
وی راه یافتگان بانوان در بخش تکنوازی در مجموع ۱۷ نفر اعلام کرد و گفت: در رده سنی زیر ۲۰ سال، ۱۰ نفر، ۲۰ تا ۳۰ سال، ۴ نفر و ۳۰ سال به بالا، سه نفر با هم به رقابت می پردازند.
فرخنده به زمانبندی در نظر گرفته برای راه یافتگان به مرحله نهایی در مجتمع فرهنگی و هنری گلشن در هجدم ماه جاری اشاره و تصریح کرد: داوران در دو نوبت از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۰ صبح آثار راه یافته به بخش بانوان و از ساعت ۱۰ تا ۱۴ نیز آثار راه یافته به بخش آقایان را داوری خواهند کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی این اداره کل، وی خاطرنشان کرد: دومین جشنواره استانی موسیقی مقامی «تارآوا» ساعت ۱۸، هجدهم آذرماه در مجتمع فرهنگی و هنری گلشن با معرفی برترین ها به کار خود پایان می دهد.
انتهای پیام