خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح رژیم اسرائیل برای اسکان صهیونیست‌ها در شرق قدس اشغالی- اخبار آسیای غربی - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | دوشنبه، 15 آذر 1400 - 14:53
رژیم اسرائیل در ادامه سیاست‌های یهودی‌سازی خود در قدس اشغالی، چند صد واحد مسکونی برای صهیونیست‌ها در مناطق نزدیک به عرب‌های فلسطین احداث می‌کند.
مسكوني،نوشت،فلسطين،اساس،روزنامه

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه عبری «هاآرتص»، چاپ سرزمین‌های اشغالی فلسطین نوشت که رژیم اسرائیل طرحی را برای احداث واحدهای شهرک‌نشین در شرق شهر قدس آماده کرده است.
این روزنامه امروز دوشنبه نوشت که بر اساس این طرح، محله‌ای جدید برای اسکان شهرک‌نشینان صهیونیست‌نشین ایجاد خواهد شد که شامل 473 واحد آپارتمان مسکونی، مدرسه ابتدایی، معابد یهودی و مهدکودک می‌شود.
همه این منطقه مسکونی پشت خط سبز (در مناطق فلسطینی) و در مجاور محله‌های عربی در «بیت صفانا» خواهد بود.
بر اساس قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد در سال 2017، همه شهرک‌های صهیونیست‌‌نشین ایجادشده بعد از 1967 در اراضی فلسطین که بالغ بر 140 شهرک است، غیرقانونی است و باید متوقف شود.
انتهای پیام/+