خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری یادواره شهدای خان طومان در حمایت از سیل‌زدگان مازندران

ایسنا | فرهنگی و هنری، استان‌ها | شنبه، 07 اردیبهشت 1398 - 17:07
معاون اجرایی سپاه کربلا از برگزاری سالگرد شهادت شهدای مدافع حرم خان طومان خبر داد.
سيل،جهادي،شهداي،بازسازي،خان،مدافع

معاون اجرایی سپاه کربلا از برگزاری سالگرد شهادت شهدای مدافع حرم خان طومان خبر داد.
به گزارش ایسنا، عسگر مجیدی با بیان اینکه در دو سال گذشته یادواره شهادت شهدای خان طومان در قالب اردیبهشت مقاومت برگزار شده است، بیان کرد: امسال با توجه به وقوع سیل در کشور که مازندران نیز متأثر از آن شد در نظر داریم این یادواره را در راستای حمایت از سیل زدگان استان برگزار کنیم.
وی با اشاره به پروژه‌های سپاه کربلا در بازسازی منازل آسیب دیده سیل اخیر گفت: امسال به مناسبت سالگرد شهادت شهدای خان طومان، ۴۲ گروه جهادی مزین به نام ۴۲ شهید مدافع، ۱۲ اردیبهشت ماه ساعت ۱۶ در شهرستان سیمرغ جمع شده و به مناطق سیل زده برای بازسازی منازل تخریب شده اعزام خواهند شد.
مجیدی با بیان اینکه برگزاری این مراسم امتداد فعالیت جهادی و ایثارگرانه شهدای مدافع حرم است، یادآور شد: طبق توافق صورت گرفته، ۱۵۰ واحد مسکونی خسارت دیده در شهرهای مختلف توسط این گروه‌های جهادی به صورت ۱۰۰ درصدی بازسازی خواهند شد.
بیش از ۷۰۰ گروه جهادی در مازندران وجود دارد که از آنها در بازسازی اماکن خسارت دیده سیل اخیر بهره خواهیم برد.
انتهای پیام