خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رهبران "چارچوب هماهنگی شیعیان"عراق با صدر دیدار می‌کنند

ایسنا | بین‌الملل | یکشنبه، 14 آذر 1400 - 13:12
یک منبع سیاسی آگاه امروز یکشنبه اعلام کرد، قرار است رهبران چارچوب هماهنگی با رهبر جریان صدر عراق به منظور تکمیل گفتگوها پیرامون تشکیل دولت جدید نشستی داشته باشند.
صدر،انتخابات،دولت،پارلماني،شيعه،تشكيل

یک منبع سیاسی آگاه امروز یکشنبه اعلام کرد، قرار است رهبران چارچوب هماهنگی با رهبر جریان صدر عراق به منظور تکمیل گفتگوها پیرامون تشکیل دولت جدید نشستی داشته باشند.
به گزارش ایسنا، این منبع به شفق نیوز گفت، این رهبران روز سه شنبه با مقتدی صدر، رهبر جریان صدر عراق در مقر اقامتش در شهر نجف دیدار می‌کنند تا گفتگوها و بررسی ها را درباره پرونده انتخابات پارلمانی تکمیل کنند.
قرار است در این نشست مکانیزم انتخاب نخست وزیر جدید و شکل دولت آتی بررسی شود.
چارچوب هماهنگی که متشکل از گروه‌های شیعه مخالف نتایج انتخابات پارلمانی است روز پنجشنبه هم با صدر دیدار کرده و به بررسی گزینه‌های پس از انتخابات و راه های وحدت گروه های شیعه پیش از تشکیل دولت جدید پرداخت.
صدر پس از این نشست اعلام کرد، دنبال تشکیل دولت اکثریت سیاسی است اما گروه های سیاسی شیعه مخالف وی با این طرح مخالفند.
کمیساریای عالی انتخابات عراق ۳۰ اکتبر نتایج نهایی انتخابات پارلمانی این کشور را اعلام کرد و براساس آن فراکسیون صدر با کسب ۷۳ کرسی در راس قرار گرفت.
انتهای پیام