خلق ۵ هزار کار علمی به وسیله دانشآموزان کشورهای جهان اسلام
صفارینیا گفت: بیش از ۵ هزار کار علمی توسط دانش آموزان کشورهای جهان اسلام خلق شده که این آثار حاصل زحمات ۱۴ هزار دانش آموز است.

مدیر بنیاد مصطفی (ص):
به گزارش حوزه فنآوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان مسابقات دانش آموزی نور، با اشاره به مشارکت بالای دانش آموزان در این دوره، تصریح کرد: امیدواریم با برگزاری این مسابقات، ایدههای بزرگی در حوزههای علمی در جهان اسلام خلق شود.
به گزارش، مهدی صفارینیا مدیر بنیاد مصطفی (ص)، در مراسم اختتامیه سومین دوره، با اشاره به مشارکت بالای دانش آموزان در این دوره، تصریح کرد: امیدواریم با برگزاری این مسابقات، ایدههای بزرگی در حوزههای علمی در جهان اسلام خلق شود.
وی افزود: چنین انگیزه و انرژی در جامعه و قشر دانش آموز وجود دارد و اینکه برای علم وقت میگذارند خیلی خوشحال کننده است.
مدیر بنیاد مصطفی (ص) همچنین اظهار کرد: استقبال دانش آموزان از سومین دوره مسابقه دانش آموزی نور خوب بود و تا امروز بیش از پنج هزار کار علمی توسط دانش آموزان کشورهای جهان اسلام خلق شده که این آثار حاصل زحمات ۱۴ هزار دانش آموز است.
وی در همین رابطه عنوان کرد: دانش آموزان در قالب کار تیمی در این دوره فعالیت داشتند و یاد گرفتند که چگونه کار مشترک انجام دهند؛ امیدواریم در سطح جهان اسلام کارهای بزرگی در حوزههای مختلف علمی صورت گیرد.
صفاری نیا معتقد است که اگر تلاش علمی در دوره دانش آموزی نباشد در آینده به کار علمی بزرگ نمیرسیم.
وی در ادامه اظهار کرد: امیدواریم شما دانش آموزان حس کنید این مسابقات یک دستاورد علمی برای شما داشته است تا از این طریق در خدمت به مردم و جامعه موفقتر باشید.
انتهای پیام/
اختتامیه سومین دوره مسابقات دانشآموزی نور