خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بی توجهی به مصوبه مناسب سازی فضا‌های شهری برای معلولان

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 14 آذر 1400 - 10:59
عضو شورای شهر تهران گفت: شورا در سال ۱۳۸۴، مصوبه‌ای را برای مناسب سازی فضا‌های شهری پیش بینی کرد، ۱۷اما هنوز در پایتخت مشاهده نمی‌شود.
دستور،شهري،احسان،شمس

شمس احسان در تذکر پیش از دستور:
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، زهرا شمس احسان عضو شورای شهر تهران در تذکر پیش از دستور خود اظهار کرد: مناسب سازی فضا‌های شهری مساله بسیار مهمی است که انشالله در دستور کار شهرداری قرار می گیرد، شورای شهر دوره دوم در سال ۱۳۸۴، مصوبه‌ای را برای مناسب سازی فضا‌های شهری پیش بینی کرد، ۱۷ سال می‌گذرد، اما مناسب سازی در پایتخت مشاهده نمی‌شود.
وی ادامه داد: در مجموع تعداد جلسات مناسب سازی فضا‌های شهری، از ۲۵ جلسه فراتر نرفته است، در سال جاری از برگزاری این جلسه بیش از ۷ ماه می‌گذرد، برنامه‌های مناسب سازی توسط واحد‌های ستادی و اجرایی به فراموشی سپرده شده، کلانشهر تهران ۲ هزار و ۳۰۴ بوستان دارد که تنها ۳ درصد از آن‌ها برای معلولان متناسب سازی شده است.
در حال تکمیل…