خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فوران آتشفشان در اندوزی جان ۱۳ نفر را گرفت

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 14 آذر 1400 - 09:41
بر اثر فوران آتشفشان «سمرو» در اندونزی ۱۳ نفر قربانی، حداقل ۴۱ زخمی و  هزاران شهروند دیگر هم مجبور به تخلیه منازل خود شدند.
زمين،نفر،لرزه،اندونزي،فوران،آتشفشان،جزيره

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از تله تریدر، عبدالمهاری، سخنگوی هیئت ملی مدیریت بلایای اندونزی (BNPB) اعلام کرد که تعداد قربانیان فوران آتشفشان سمرو در جزیره جاوه اندونزی به ۱۳ نفر افزایش یافت و از این ۱۳ قربانی تاکنون دو نفر شناسایی شده‌اند.
پیش از این، اعلام شده بودکه حداقل ۴۱ نفر در این حادثه زخمی و هزاران نفر دیگر هم مجبور به تخلیه منازل خود شدند.
با فوران آتشفشان سمرو، مرکز لرزه نگاری اروپا_مدیترانه (EMSC) اعلام کرد که زمین لرزه‌ای به بزرگی ۶ ریشتر جزیره هالماهرا را که متعلق به مجمع الجزایر اندونزی است را لرزاند.
این زمین لرزه همچنین ازسوی سازمان زمین شناسی آمریکا (USGS) ثبت و قدرت آن اندازه گیری شد.
روز گذشته، خبرگزاری محلی آنتارا گزارش داد خاکستر آتشفشانی تقریبا ۱۵ هزار متر بالا رفت و دولت استرالیا به خطوط هوایی خود درباره این آتشفشان هشدار داد.
کوه سمرو قبلا در ژانویه امسال فوران کرده بود.
دو ماه پیش نیز، در پی وقوع زمین لرزه ۴.۸ ریشتری در جزیره بالی اندونزی، ۳ نفر کشته و ۷ نفر مجروح شدند.
به گزارش مرکز زمین شناسی آمریکا، زمین لرزه ۴.۸ ریشتری در ۶۲ کیلومتری شهر بندری بالی و در عمق ۱۰ کیلومتری زمین به وقوع پیوست.
آن زمین لرزه باعث رانش زمین در یک منطقه تپه‌ای شد و دست کم دو نفر را کشت و دسترسی به سه روستا را قطع کرد.
انتهای پیام/