تولید ۳۰ هزار تُن گوشت در مرغداریهای خراسان جنوبی
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: ۳۰ هزار و ۷۸۵ تُن گوشت مرغ در هشت ماه گذشته با نظارت کارشناسان دامپزشکی در مرغداریهای خراسان جنوبی تولید شد.

ایسنا/خراسان جنوبی رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: ۳۰ هزار و ۷۸۵ تُن گوشت مرغ در هشت ماه گذشته با نظارت کارشناسان دامپزشکی در مرغداریهای خراسان جنوبی تولید شد.
غلامرضا قوسی، امروز یکشنبه 13 آذر اظهار کرد: این مقدار گوشت مرغ از کشتار ۱۸ میلیون و ۶۵۷ هزار و ۷۳۷ قطعه مرغ در کشتارگاههای استان استحصال شد.
به گزارش ایسنا، رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، ارزش گوشت مرغ تولید شده درب مغازه را ۹۱۴ میلیارد و ۳۱۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان اعلام کرد و گفت: دوره پرورش مرغ در واحدهای پرورشی ۴۵ روز است و به طور میانگین هر واحد مرغداری در سال سه تا چهار دوره جوجه ریزی دارد.
قوسی گفت: مرغ تولیدی مازاد بر نیاز داخل استان به استانهای همجوار ارسال میشود و هم اکنون ۶۵۱ واحد مرغداری گوشتی و ۵۲ واحد مرغداری تخم گذار و پولت در خراسان جنوبی فعال است.
انتهای پیام