خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ویدئو / بازگشت سیلاب به آق‌قلا

ایسنا | اجتماعی و حوادث، استان‌ها، چند‌رسانه‌ای | شنبه، 07 اردیبهشت 1398 - 15:12
عصر روز گذشته دو قسمت از سدهای کیسه‌ای که در شمال آق قلا در منطقه «یلمه‌خندان» ایجاد شده بود، شکست و آب به سمت شهر و روستاهای آق قلا سرازیر شد. بلافاصله بعد از این اتفاق، دستگاههای اجرایی مانند ارتش، سپاه، هلال احمر و نیروهای مردمی در محل حاضر شدند و اقدامات مورد نیاز در دستور کار قرار گرفت.
قلا،آق،شهسواري

عصر روز گذشته دو قسمت از سدهای کیسه‌ای که در شمال آق قلا در منطقه «یلمه‌خندان» ایجاد شده بود، شکست و آب به سمت شهر و روستاهای آق قلا سرازیر شد.
بلافاصله بعد از این اتفاق، دستگاههای اجرایی مانند ارتش، سپاه، هلال احمر و نیروهای مردمی در محل حاضر شدند و اقدامات مورد نیاز در دستور کار قرار گرفت.
تصویربردار: حدیث پاسندی / ‏‬تدوینگر: امیرحسین شهسواری