خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

به جز صحنه دقیقه ۸۷ صحبت دیگری ندارم/ اگر با مشکل دارند می‌روم

مهر | ورزشی | شنبه، 13 آذر 1400 - 18:54
سرمربی تیم فوتبال استقلال بعد از بازی با پرسپولیس تاکید کرد که باید یک پنالتی برای تیمش گرفته می شد.
صحنه،بازي،پنالتي،آفسايد،مجيدي،فرهاد

به گزارش خبرنگار مهر، حساس ترین دیدار هفته هشتم بیست و یکمین دوره رقابتهای فوتبال لیگ برتر از ساعت ۱۶:۱۵ دقیقه امروز شنبه ۱۳ آذر به قضاوت موعود بنیادی فر بین تیم‌های استقلال و پرسپولیس در ورزشگاه آزادی تهران آغاز شد که این دیدار با تساوی بدون گل به پایان رسید.
فرهاد مجیدی در نشست خبری بعد از این بازی گفت: من به جز صحنه دقیقه ۸۷ بازی هیچ صحبت دیگری ندارم.
البته اگر فردا پیشکسوتان، فرگوسن های وطنی و جراید نمی گویند از ما جلوتر هستند، داوران از ما ۶ امتیاز گرفته اند.
در بازی با صنعت نفت آبادان و این بازی هم همینطور بود.
وی افزود: اگر با فرهاد مجیدی مشکل دارند بگویند من بروم.
هواداران چه گناهی دارند.
بگویند من می روم تا برای فرد دیگری پنالتی بگیرند.
سرمربی استقلال با اشاره به صحنه مشکوک به پنالتی در دقایق پایانی تصریح کرد: چطور داور که نزدیک صحنه بود، پنالتی نگرفت اما من از ۴۰ متری تشخیص دادم؟
در نیمه اول من دقیقا هم روی خط آفساید بودم.
مطمئن هستم که آن صحنه هم آفساید نبود.
ادامه دارد...