10 درصد از بافت فرسوده کشور متعلق به اصفهان است
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: نزدیک به 10 درصد از 140 هزار هکتار بافت فرسوده و سکونتگاههای غیررسمی کشور در استان اصفهان و 6 هزار هکتار آن در شرق اصفهان قرار دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: نزدیک به 10 درصد از 140 هزار هکتار بافت فرسوده و سکونتگاههای غیررسمی کشور در استان اصفهان و 6 هزار هکتار آن در شرق اصفهان قرار دارد.
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، سیدمحمد پژمان امروز در حاشیه بازدید از حمام تاریخی قاضی در جمع خبرنگاران عنوان کرد: نزدیک به 10 درصد از 140 هزار هکتار بافت فرسوده و سکونتگاههای غیررسمی کشور در استان اصفهان و 6 هزار هکتار آن در شرق اصفهان قرار دارد که نیمی از آن بافت فرسوده و نیمی سکونتگاه غیررسمی است.
معاون وزیر کشور با اشاره به لزوم تشخیص درست اولویتها با توجه به محدودیت منابع ادامه داد: برای آنکه تصویر دقیقتری از این مناطق پیدا کنیم به همراه مسؤولان بازدیدی از این مناطق داشتیم تا در شناسایی اولویتها و تعیین کارهایی که باید در این مناطق انجام دهیم به تفاهم برسیم.
وی در تشریح گام اول این برنامه اظهار کرد: با توجه به منابع زیادی که در این چندساله با همکاری نمایندگان مجلس برای تأمین قیر آسفالت معابر اختصاص یافته در ابتدا راه مناسب و بهداشتی برای ساکنان این مناطق ایجاد خواهیم کرد، تاکنون مقادیری قیر تحویل شده ولی در توزیع سهمیه امسال ممکن است سهمیه جذب نشده استانهای دیگر را هم توزیع کنیم.
پژمان افزود: دغدغه دولت نوسازی واحدهای مسکونی است چراکه این واحدها غیرمقاوم هستند و در حوادث طبیعی آسیبهای جدی میبینند که آسیبهای انسانی آن بسیار بزرگ خواهد بود.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با اشاره به بازدید از منطقه همتآباد اصفهان تصریح کرد: باید از این کاری که شروع شده با تخصیص منابع بانکی موردنیاز حمایت و برای جابهجایی واحدهای باقیمانده برنامهریزی کنیم.
وی بیان کرد: با حمایتهای مقام معظم رهبری مقادیری ارز از صندوق توسعه ملی تبدیل به ریال شده و حدود 3700 میلیارد تومان به این منظور اختصاص پیداکرده که از این رقم مقدار 2200 میلیارد تومان را در بانک مسکن سپرده کردیم و بانک دو برابر منابع خودش را اضافه کرد تا بتوانیم به مردم ساکن در بافت فرسوده 100 هزار فقره وام 9 درصد و ودیعه مسکن بدهیم.
پژمان اضافه کرد: 1500 میلیارد از 3700 میلیارد تومان به پروژههای زیرساختی و روبنایی اختصاص دارد و هرجا مردم و انبوهسازان به میدان بیایند از این منابع استفاده خواهند کرد، دولت بیش از این راهها منابع وزارت راه و شهرسازی در سازمان ملی و شرکت بازآفرینی را استفاده خواهد کرد.
معاون وزیر کشور تأکید کرد: اینطور نیست که عدهای از مردم بنشینند یا مقاومت کنند و انتظار داشته باشد خیری به آنها برسد، مردم اگر میخواهند سرنوشتشان عوض شود باید بیشتر قبول مسؤولیت کنند.
بازسازی بناهای تاریخی، محرک توسعه بافتهای پیرامونی
وی با اشاره به بازدید از حمام تاریخی قاضی، بازسازی بناهای تاریخی را محرک توسعه برای بافتهای پیرامونی دانست و خاطرنشان کرد: بخش خصوصی آمده بنای مخروبهای را از ما گرفته و با صرف هزینه زیادی بازسازی کرده است، در بسیاری از موارد اسم بنا و عملکرد آن متفاوت شدهاند، به عنوان مثال حمام به موزه مردمشناسی یا رستوران تبدیل شده اما در این بنا حمام کاربری خود را حفظ کرده است.
پژمان توریستی بودن اصفهان را فرصتی برای بخش خصوصی و باعث رونق اقتصادی شهر دانست و عنوان کرد: باید بتوانیم این زمینه را فراهم و اعتماد بخش خصوصی جلب کنیم تا پول خودشان را بیاورند و در این زمینهها که به اشتغال و درآمد تبدیل میشود هزینه کنند.
به گزارش فارس، محمد پژمان پیش از ظهر امروز از محلههای همتآباد، جلوان، حصه، گرمابه نقاشی خوراسگان، گرمابه قاضی و هتل سنتی طلوع خورشید با همراهی قدرتاله نوروزی شهردار اصفهان و حسن کامران نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی بازدید کرد.
انتهای پیام/63064/م30/ر