خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زمان معرفی مدیرعامل پرسپولیس مشخص شد/ «صدری» فقط یک گزینه است!

مهر | ورزشی | شنبه، 13 آذر 1400 - 11:18
وزیر ورزش با اشاره به معرفی صدری از جانب هیأت مدیره فعلی پرسپولیس به عنوان مدیرعامل، گفت: صدری فقط یکی از گزینه‌های مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس است و سایر گزینه‌ها پس از دربی معرفی می‌شوند.
مديره،پرسپوليس،هيأت،فعلي،معرفي

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان در گفت‌وگو با خبرگزاری خانه ملت درباره علت تعلل در خصوص تعیین مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با وجود گذشت سه ماه از شروع به کار دولت جدید، گفت: در این رابطه بررسی‌هایی به عمل آمده و هیأت مدیره فعلی پرسپولیس نیز نظرات خود را به ما منتقل کرده‌اند.
وی با بیان اینکه هیأت مدیره فعلی پرسپولیس باید تقویت شود، افزود: پس از تقویت هیأت مدیره و برگزاری بازی دربی، نسبت به انتخاب مدیرعامل باشگاه پرسپولیس اقدام می‌شود.
سجادی در پاسخ به سئوالی درباره قانونی بودن معرفی صدری به عنوان مدیرعامل که با نظر اعضای هیأت مدیره فعلی معرفی شده است، گفت: آقای صدری به عنوان یکی از پیشنهادات به ما معرفی شده است؛ ما از هیأت مدیره فعلی پرسپولیس نظر خواستیم و هیأت مدیره فعلی آقای صدری را معرفی کرد.
وی درباره سایر گزینه‌های مدیرعاملی پرسپولیس، گفت: در حال حاضر به دلیل پیش رو بودن بازی دربی، مصلحت نیست از سایر گزینه‌ها نام ببریم و پیش از دربی باید به هر دو تیم، کادر فنی و مدیریت باشگاه‌ها تمرکز دهیم تا شاهد یک بازی زیبا و جوانمردانه باشیم تا همه هواداران از تماشای این بازی لذت ببرند.