خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چرا ترامپ جرات کرد از برجام خارج شود؟

مشرق | سیاسی | شنبه، 13 آذر 1400 - 09:36
روحاني،تضمين،آمريكا،نگرفت،خروج

به گزارش مشرق، محمد ایمانی، فعال رسانه‌ای در کانال تلگرامی خود نوشت: صاحب نظران می گویند روحانی چرا در برجام تضمین نگرفت تا دولت آمریکا زیر تعهداتش نزند.
حرفی منطقی، اما توقع زیادی است!
روحانی نه تنها تضمین نگرفت و اراده ای برای این کار نداشت، بلکه به مسئول وقت سیاست خارجی اتحادیه اروپا، تضمین هم داد!
فدریکا موگرینی یک هفته پس از خروج آمریکا از برجام و زمانی که روحانی به گفتن "شر یک مزاحم از سر برجام کم شد" بسنده کرده بود، فاش کرد: "من از روحانی ضمانت گرفتم که حتی در صورت خروج آمریکا از برجام و بازگرداندن تحریم ها علی ایران، به برجام پایبند بماند"!
ترامپ پس از آنکه دست دولت ایران را خواند، جرات کرد از برجام خارج شود؛ چون اطمینان پیدا کرده بود که روحانی، تعهدات را یکطرفه اجرا می کند!
*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.