خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هیچ سایت همسریابی در کشور مجوز فعالیت ندارد

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | شنبه، 13 آذر 1400 - 07:06
نیروی انتظامی می‌گوید: فقط سایت همدم مجاز و آن هم مجاز به همسان سازی در بستر همسریابی در کشور است.
سايت،همسريابي،فعاليت،رجبي،سرهنگ

در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
سرهنگ علی محمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: هیچ سایت همسریابی در کشور مجوز فعالیت ندارد.
وی افزود: فقط سایت و مجموعه همدم که آن هم یک سایت همسریابی نیست و یک سایت همسان گزینی است، مجاز به فعالیت در این زمینه است.
سرهنگ رجبی تصریح کرد: پلیس فتا در حوزه فعالیت همسریابی به هیچ فرد یا گروهی مجوز نمی‌دهد چرا که متولی ومسئولیت این کار بر عهده وزارت ورزش و جوانان است.
این در حالی است که برخی از سایت ها با عنوان همسریابی اقدام به فعالیت می کنند و گردانندگان این سایت ها در فضای مجازی نیز با راه اندازی کانال هایی اقدام به درج آگهی با مضمون معرفی گزینه ها از میان دختران و پسران برای ازدواج می کنند.
بیشتر بخوانید
کلاهبرداری میلیاردی از شهروندان در قالب سایت‌های همسریابی
انتهای پیام/