خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جهادی‌ها بعد از ۴۰ سال آب لوله‌کشی به یک روستا رساندند +عکس

فارس | فرهنگی و هنری | جمعه، 12 آذر 1400 - 22:13
مسئول گروه جهادی و موسسه خیریه ام‌المومنین حضرت خدیجه کبری(س) گفت: گروه جهادی ما با کمک هیأت جنت‌الحسین علیه‌السلام، روستای محمدآباد شوره‌رود لار شهرستان زاهدان را با جمعیت تقریباً ۳۰۰ نفری دارای آب آشامیدنی و لوله‌کشی کرد.
آب،جهادي،گروه،روستا،خديجه،كبري،خيريه،روستاي،موسسه،هيأت،برق

مسئول گروه جهادی و موسسه خیریه ام‌المومنین حضرت خدیجه کبری(س) گفت: گروه جهادی ما با کمک هیأت جنت‌الحسین علیه‌السلام، روستای محمدآباد شوره‌رود لار شهرستان زاهدان را با جمعیت تقریباً ۳۰۰ نفری دارای آب آشامیدنی و لوله‌کشی کرد.
علیرضا گزمه، مسئول گروه جهادی و موسسه خیریه ام‌المومنین حضرت خدیجه کبری(س) در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس اظهارداشت: «آب دادن» و سیراب ساختن تشنگان، برترین کاری است که هرکس با انجام آن می‌تواند به بالاترین اجر و پاداش نائل آید.
چه اینکه خداوند متعادل، خود مقام سقایت و آبرسانی را برای خویش برگزیده و رسماً آن را اعلام کرده است.
خدا در قرآن کریم در این خصوص می‌فرماید: «وَسَقَاهُمْ رَبُّهُمْ شَرَابًا طَهُورًا» (آیه ۲۱ سوره انسان)
وی با اشاره به اینکه گروه جهادی ما با کمک هیأت جنت‌الحسین علیه‌السلام، روستای محمدآباد شوره‌رود لار شهرستان زاهدان را با جمعیت تقریباً ۳۰۰ نفری دارای آب آشامیدنی و لوله‌کشی کرد، گفت: مردمان این روستا نزدیک به ۴۰ سال است که از داشتن آب سالم و نزدیک محروم بودند که با طراحی پلان شبکه لوله و حفاری آن و با استقرار منبع ذخیره آب، با استفاده از شناور و تولید برق به وسیله صفحات خورشیدی و تکنولوژی روز، این آبرسانی محقق شد.
گزمه با بیان اینکه الحمدلله به تک‌تک خانه‌های این روستا آب رسید، تصریح کرد: برای طرح توسعه روستا هم شبکه لوله‌گذاری اجرایی شد که با این تکنولوژی ضمن صرفه جویی در زمان که چندین ماه زودتر انجام شد، هزینه فرسایش، کهنگی و فرسودگی هم برای روستائیان به صفر رسید.
مسئول گروه جهادی و موسسه خیریه ام‌المومنین حضرت خدیجه کبری(س)ادامه داد: نصب چندین تیر برق و خریداری ترانس و گرفتن مجوز کنتور سه فاز آن هم در روستای محروم، نیازمند حداقل چندین ماه زمان است و باید هر ماه روستائیان هزینه برق را هم پرداخت می‌کردند؛ اما حالا دیگر زنان و کودکان مجبور نیستند در سرما و گرما، آب ناسالم را از فاصله طولانی روی سر و دوش خود حمل کنند.
وی تصریح کرد: مردم این روستا حتی برای شستن البسه خود هم مجبور بودند، سر چاه بروند که الحمدلله با این طرح، مشکلات آنان هم به پایان رسید.
انتهای پیام/