خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زندگی و آثار علی نصیریان در کتاب «آقای هالو»

فارس | فرهنگی و هنری | شنبه، 07 اردیبهشت 1398 - 13:28
کتاب «آقای هالو» به قلم نگار حسینی که در مورد زندگی و آثار علی نصیریان است، توسط انتشارات فرهنگ معاصر منتشر شد.
كتاب،هالو،نصيريان،منتشر،زندگي

کتاب «آقای هالو» به قلم نگار حسینی که در مورد زندگی و آثار علی نصیریان است، توسط انتشارات فرهنگ معاصر منتشر شد.
بهگزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، کتاب «آقای هالو» به قلم نگار حسینی که در مورد زندگی و آثار علی نصیریان است، توسط انتشارات فرهنگ معاصر منتشر شد.
در این کتاب سعی شده است علاوه بر روایت زندگی شخصی و هنری استاد نصیریان، رخدادهای هنری دهه بیست تا نود هجری شمسی هم مرور شود.
در بخشی از این کتاب آمده است:
«خیلی ها به من می گویند بیایید و تجربیات خود را در زمینه بازیگری و تئاتر منتقل کنید، خب، چه چیزی را منتقل کنم؟
بیایم و به نسل جدید بگویم که در دوران دبیرستان برای تمرینات تئاتر، پارک شهر که تازه داشتند درخت می کاشتند و حتی دیوار و نرده نداشت ما می رفتیم یک گوشه تمرین می کردیم؟
نسل جدید با پارامترهای امروزی می گوید خب شما دیوانه بوده اید!»
کتاب «آقای هالو» در ۳۲۱ صفحه و با قیمت ۹۸ هزارتومان، همزمان با آغاز سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران منتشر شده است.
انتهای پیام/