خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بستری‌شدگان کرونایی در خوزستان ۲۰۰ نفره شد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 11 آذر 1400 - 19:42
اهواز- رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: تعداد کل بیماران بستری کووید ۱۹ در بیمارستان‌های خوزستان به زیر ۲۰۰ مورد رسید.
پيام،پاكبازي،پررهرو،نژاديان،كرونا

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد ابول نژادیان در صفحه شبکه اجتماعی خود نوشت: امروز برای دومین روز متوالی بعد از گذشت حدود ۲۰ ماه، تعداد کل بیماران بستری کووید ۱۹ در بیمارستان‌های خوزستان به زیر ۲۰۰ مورد رسید.
همچنین در این پیام آمده است: اگر این روزها از اضطراب کرونا در جامعه کاسته شده مرهون ماه‌ها جانفشانی همکارانی ایثارگر است که حتی لحظه‌ای از خدمت به مردمشان غافل نشدند.
در این پیام یادآور شده است: کسانی که ماه‌ها رنج کشیدند و ایستادگی ورزیدند تا ضامن سلامت، نفس و نویدبخش حیات برای مادران و پدران این سرزمین باشند و چقدر جایشان خالی است عزیزان پاکبازی که در این راه مقدس از دست دادیم.
روحشان شاد و راهشان پررهرو باد.