خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فتاوای رهبر معظم انقلاب موجب خوشحالی جامعه اهل سنت شده است

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 11 آذر 1400 - 16:06
بانه- مدیر مرکز اسلامی بانه گفت: فتاوای رهبر معظم انقلاب در خصوص حرمت مقدسات اهل سنت موجب خوشحالی مسلمانان جهان شده است.
ماموستا،نقيبي،انقلاب،بانه،اهل،سنت،امام،اسلامي،روحانيون

به گزارش خبرنگار مهر، ماموستا عابد نقیبی روز پنج شنبه در همایش طلاب و روحانیون اهل سنت بانه که با حضور دبیر کل مجمع جهانی تقریب برگزار شد، اظهار کرد: شهرستان مرزی بانه با مردمانی غیور و مرزدارانی امین عاشق انقلاب و رهبری بوده و سالیان متمادی از مرزهای کشور دفاع می‌کنند.
وی افزود: تقدیم هشت شهید روحانی و صدها شهید دیگر گویای مجاهدت و ایثارگری مردم بانه است.
ماموستا نقیبی خاطرنشان کرد: روحانیون اهل سنت جزو اولین گروه‌هایی بودند که با امام خمینی (ره) بیعت کردند و پس از امام راحل نیز با امام خامنه ای (مدظله العالی) تجدید میثاق کردند.
وی افزود: امروز شاهد این واقعیت هستیم که انقلاب اسلامی ایران اولین کشوری است که ندای وحدت اسلامی را فریاد زده است و به الگویی برای همه آزادی خواهان تبدیل شده است.
ماموستا نقیبی خاطرنشان کرد: فتاوای رهبر معظم انقلاب در خصوص حرمت مقدسات اهل سنت موجب خوشحالی مسلمانان جهان شده است.
وی افزود: انقلاب اسلامی و اندیشه‌های مقام معظم رهبری به توفیقات مسلمانان در برابر کفر جهانی، کمک راهبردی کرده است.
ماموستا نقیبی تصریح کرد: جامعه روحانیت در استان مرزی کردستان در راستای روشنگری و هدایت افکار عمومی مجاهدانه در تلاش هستند لذا از مسئولان کشوری و استانی انتظار می‌رود که توجه ویژه ای به این قشر داشته باشند و مشکلات و دغدغه‌های معیشتی آنان را رفع کنند.