خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دولت پای کار جبران خسارات سیل ایستاده است

مهر | استان‌ها | شنبه، 07 اردیبهشت 1398 - 13:00
ساری - استاندار مازندران با بیان اینکه دولت پای کار جبران سیل و مشکلات ناشی از آن ایستاده است گفت: اعتبارات خوب و بی سابقه‌ای برای جبران حوادث به استان تخصیص یافته است.
سيل،خسارات،كشاورزي،بلاعوض،مازندران

به گزارش خبرنگار مهر، احمد حسین زادگان پیش ازظهر شنبه در جلسه شورای اداری استان با اشاره به اقدامات خوب دولت برای جبران خسارات ناشی از سیلاب اظهار داشت: اعتبارات خوبی برای جبران خسارات سیل در بخش کشاورزی و مسکن تخصیص یافته است.
وی با عنوان اینکه کمک‌های بلاعوض بین سیل زدگان در حال توزیع است، کمک‌های بلاعوض دولت در بخش کشاورزی را بی سابقه دانست و گفت: هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال سهم استان در این بخش بوده و برای اولین بار برای بخش کشاورزی کمک بلاعوض تخصیص داده شده است.
حسین زادگان با بیان اینکه سیل خسارات زیادی به زیرساخت‌ها، حوزه مسکن و کشاورزی وارد کرده است گفت: دولت برای جبران خسارات پای کار است و اقدامات خوبی نیز تاکنون انجام شده است.
استاندار مازندران با تاکید بر بازسازی و نوسازی خسارت‌های ناشی از سیل و تقویت زیرساخت‌های استانی گفت: باید از ظرفیت‌های موجود استانی و ملی برای توسعه بهره گیری کنیم و اختلافات را کنار بگذاریم.
وی با عنوان اینکه باید از همدلی و وحدت در سیل اخیر برای توسعه مازندران بهره گیریم یادآور شد: مازندران ظرفیت‌های خوبی برای توسعه دارد و خوشبختانه در جریان سیل اخیر، تمام دستگاه‌ها، سازمان‌های مردم نهاد، نیروهای مسلح و گروهای جهادی و بسیجی همکاری خوبی داشته اند.