خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کولاک شدید در گردنه مایین بلاغ

باشگاه خبرنگاران | استان‌ها | پنجشنبه، 11 آذر 1400 - 12:52
فرمانده پلیس‌راه شاهین‌‍ دژ - تکاب گفت: کولاک شدید گردنه «مایین بلاغ» در ۳۵ کیلومتری این محور را از دقایقی قبل فراگرفته و موجب کندی تردد در آن شده‌ است.
تكاب،تردد،محور،بارش،برف،شهرستان،دژ

فرمانده پلس راه شاهین دژ – تکاب خبر داد؛
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان ، سرگرد رضا پاکرو فرمانده پلیس‌راه شاهین‌‍ دژ - تکاب گفت: بارش برف در حدفاصل روستاهای باشبرات و سانجود در محور تکاب - شاهین دژ موجب لغزنده شدن جاده شده و لازم است رانندگان خودروها و وسایل نقلیه در صورت سفرهای ضروری و تردد در این محور از زنجیرچرخ و تجهیزات زمستانی استفاده کنند.
وی با بیان اینکه با توجه به شروع بارش برف در منطقه و لغزنده بودن جاده در این محور سخت‌گذر، شهروندان از مسافرت غیرضروری و تردد در این محور خودداری کنند، گفت: شهروندان ۲ شهرستان پیش از اقدام به مسافرت و تردد در محورهای مواصلاتی از وضعیت جاده‌ها از طریق پلیس‌راه و یا مرکز اطلاعات راه‌ها اطلاع پیدا کنند.
سرگرد پاکرو با اشاره به اینکه رانندگان هنگام تردد در این محور نکات ایمنی و فاصله اصولی را رعایت کرده و با احتیاط و سرعت مطمئنه تردد کنند، گفت: با توجه به تداوم بارش‌ها رعایت نکات ایمنی ضروری است.
اداره هواشناسی تکاب نیز با هشدار سطح نارنجی در منطقه اعلام کرد: بارش برف و باران در این شهرستان تا پایان وقت روز پنج شنبه ادامه خواهد داشت و موجب سیلابی شدن مسیل‌ها و کاهش دید در جاده‌ها می‌شود.
بارش برف و باران از صبح امروز شهرستان تکاب در جنوب آذربایجان‌غربی را فراگرفته است، این شهرستان در منطقه‌ای کوهستانی، برف‌گیر و سخت‌گذر واقع شده است.
انتهای پیام/ز