خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ناسا یک «سیارک» جدید را رصد می‌کند

فارس | دانش و فناوری | شنبه، 07 اردیبهشت 1398 - 12:23
ناسا در تازه‌ترین اقدمات خود قرار است یک فضاپیما را به منظور رصد یک سیارک به فضا ارسال کند.
ناسا،سيارك،ارسال،سايك،فضاپيما،رصد

ناسا در تازه‌ترین اقدمات خود قرار است یک فضاپیما را به منظور رصد یک سیارک به فضا ارسال کند.
به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از «smithsonianmag»، ناسا در تازه‌ترین اقدام خود قرار است یک فضاپیما را به منظور رصد یک سیارک به فضا ارسال کند.
فضاپیمای «Psyche» با هدف بررسی سیارکی فلزی به همین نام، ارسال خواهد شد؛ گمان می‌رود این سیارک هسته‌ی باقی‌مانده از فروپاشی یکی از سیاره‌ها باشد.
براساس اطلاعات موجود، بررسی طراحی اولیه کاوشگر سایک در آزمایشگاه پیشرانش جت ناسا در پاسادنا کالیفرنیا آغاز شده و در ماه آینده، مقام‌های ناسا درباره‌ تصویب این مأموریت تصمیم می‌گیرند.
جیم بل، معاون پژوهشگر اصلی ماموریت سایک می‌گوید: ما در حال حاضر هیچ اطلاعاتی نداریم و خود را برای هر احتمالی آماده کرده‌ایم؛ علاوه بر این، ابزارهای ما به اندازه‌گیری‌ها، مشاهده‌ها و اکتشاف‌های جذابی می‌رسند که به‌وسیله‌ آن‌ها می‌توانیم به تاریخچه‌ اجرام فضایی پی ببریم.
در صورت موافقت مقامات ناسا، این پروژه تحت سرپرستی دانشگاه ایالتی آریزونا خواهد بود.
انتهای پیام/