خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 26 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قابلیت افتتاح حساب آنلاین بانک گردشگری در هشتمین نمایشگاه بورس، بانک، بیمه و خصوصی‌سازی

ایسنا | بازار | چهارشنبه، 10 آذر 1400 - 15:31
بانک گردشگری در هشتمین نمایشگاه بورس، بانک، بیمه و خصوصی سازی (اینوکس 2021 )، از 8 تا 11 آذرماه جاری به صورت آنلاین حساب بانکی افتتاح می‌کند.
افتتاح،بانك،آنلاين،گردشگري،حساب،كارت،بانكي

بانک گردشگری در هشتمین نمایشگاه بورس، بانک، بیمه و خصوصی سازی (اینوکس 2021 )، از 8 تا 11 آذرماه جاری به صورت آنلاین حساب بانکی افتتاح می‌کند.
به گزارش ایسنا بنابر اعلام بانک گردشگری، افتتاح حساب آنلاین با استفاده از اپلیکیشن "گردش پی " از شش ماه گذشته توسط بانک گردشگری به اجرا در آمده و اکنون این قابلیت در نمایشگاه کیش به عموم بازدیدکنندگان ارائه می شود.
متقاضیان می‌توانند با مراجعه به مرکز نمایشگاه های بین‌المللی کیش علاوه بر آشنایی با انواع خدمات نوین بانک گردشگری، نسبت به افتتاح حساب آنلاین اقدام کنند.
از جمله مدارک لازم برای افتتاح حساب آنلاین درنمایشگاه کیش، داشتن کارت ملی و مبلغ 500 هزار ریال برای افتتاح حساب است.
بانک گردشگری در حال حاضر با اپلیکیشن " گردش‌پی " امکان استفاده از خدمات بانکی و پرداختی را برای تمام کاربران فراهم کرده است.
امور بانکی در "گردش‌پی" بدون نیاز به مراجعه به شعبه انجام می شود.
افتتاح حساب آنلاین از طریق شعبه هوشمند بانک گردشگری(شباهنگ)، مشاهده موجودی کارت های متصل به شبکه شتاب، احراز هویت آنلاین، افتتاح انواع سپرده بانکی، درخواست صدور کارت نقدی، درخواست صدور کارت هواداری پرسپولیس، درخواست صدور رمز اول و پویاکارت، امکان شارژ سیم کارت، خرید بسته اینترنتی، پرداخت انواع قبوض و خلافی خودرو ، بخشی از خدمات "گردش پی" است.
انتهای رپرتاژ آگهی