خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آریازند سرپرست بود/ به زودی مدیرجدید معرفی می‌شود

فارس | اجتماعی و حوادث | شنبه، 07 اردیبهشت 1398 - 12:13
شهردار تهران در خصوص استعفای مدیرعامل برج میلاد گفت: آریازند سرپرست بود و سرپرستی حکمی موقتی است اما به زودی مدیر جدید معرفی می‌شود.
تاكسي،تاكسيراني،تهران،حناچي،شهردار،افزايش،تاكسيرانان،موقتي

شهردار تهران در خصوص استعفای مدیرعامل برج میلاد گفت: آریازند سرپرست بود و سرپرستی حکمی موقتی است اما به زودی مدیر جدید معرفی می‌شود.
به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس پیروز حناچی در خصوص جشنواره تاکسیرانی شهر تهران و در جمع خبرنگاران گفت: این جشنواره به ابتکار همکاران من برگزار شد و با دلایل مختلف تاکسیران مورد ارزیابی قرار گرفتند و پس از سنجش‌های مختلف تعدادی از اینها انتخاب شدند.
وی افزود: در این مراسم از دو سامانه هم پرده برداری شد و باید بدانیم بدنه تاکسیرانی خانواده بزرگی است حدود ۱۰۰ هزار نفر پروانه تاکسیرانی دارند.
شهردار تهران در خصوص اینکه یکی از موضوعات دغدغه تاکسیرانان نوسازی ناوگان تاکسیرانی بوده است گفت: نوسازی ناوگان بخصوص برای تاکسی ها مهم است امروز متوسط عمر تاکسی های ما ۶.۸ سال است اما باید ۵ سال یکبار تاکسی ها عوض شوند.
حناچی گفت: با افزایش قیمت خودرو مشکلاتی به وجود آمده اما پیگیری می‌کنیم تا این معضل حل بشود ۱۶۷۹ دستگاه تاکسی هیبریدی داریم و متوسط سن تاکسیرانان ۵۳ سال است.
وی افزود: این که مشکل بیمه وجود دارد امری درست است و در ۴ سال گذشته هم مشکل وجود داشته اما پیگیری می‌کنیم برای حل این مسئله.
حناچی در خصوص افزایش نرخ تاکسی گفت: این موضوع در شورا به تصویب رسیده اما براساس بخشنامه رییس جمهور افزایش قیمتها باید هماهنگ باشد و ما فردا در جلسه هیات دولت این موضوع را مطرح خواهیم کرد.
شهردار تهران در خصوص آریازند و استعفای آن از مدیرعاملی برج میلاد گفت: ایشان سرپرست بودند و در سرپرستی هم موقتی بودن حکم وجود دارد.
انشاالله به زودی مدیر جدید معرفی خواهد شد.
انتهای پیام/