خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یک میلیون تن گندم بیشتر از پارسال وارد بنادر شد

مهر | اقتصادی، بازار | چهارشنبه، 10 آذر 1400 - 13:06
میزان تخلیه گندم طی هشت ماهه سال ۱۴۰۰ معادل ۳ میلیون و ۸۷۰ هزار و ۶۲۱ تُن بود که نسبت به تخلیه ۲ میلیون و ۷۴۰ هزار و ۸۳۲ تُنی در مدت مشابه سال ۹۹، رشد ۴۱ درصدی داشته است.
تخليه،معادل،تُن

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، میزان تخلیه کالاهای اساسی شامل گندم، جو، ذرت، سویا، برنج، شکر و روغن در بنادر کشور طی هشت ماهه سال ۱۴۰۰ معادل ۱۷ میلیون و ۸۹۵ هزار و ۱۵۱ تُن بود که در قیاس با تخلیه ۱۳ میلیون و ۵۳۰ هزار و ۱۷۱ تُنی کالاهای اساسی طی مدت مشابه سال گذشته، رشد ۳۲ درصدی را نشان می‌دهد.
میزان تخلیه گندم طی هشت ماهه سال ۱۴۰۰ معادل ۳ میلیون و ۸۷۰ هزار و ۶۲۱ تُن بود که نسبت به تخلیه ۲ میلیون و ۷۴۰ هزار و ۸۳۲ تُنی در مدت مشابه سال ۹۹، رشد ۴۱ درصدی داشته است.
میزان تخلیه جو طی هشت ماهه سال ۱۴۰۰ معادل ۲ میلیون و ۴۴۲ هزار و ۶۷۶ تُن بود که نسبت به تخلیه یک میلیون و ۳ هزار و ۲۴۴ تُنی در مدت مشابه سال گذشته، رشد ۱۴۳ درصدی را نشان می‌دهد.
میزان تخلیه ذرت طی هشت ماهه سال ۱۴۰۰ معادل ۵ میلیون و ۶۷۳ هزار و ۹۵۷ تُن بود که نسبت به تخلیه ۵ میلیون و ۹۳۴ هزار و ۱۵۱ تُنی در مدت مشابه سال گذشته، کاهش ۴ درصدی داشته است.
میزان تخلیه سویا طی هشت ماهه سال ۱۴۰۰ معادل ۳ میلیون و ۵۵۹ هزار و ۳۷۴ تُن بود که نسبت به تخلیه یک میلیون و ۹۲۱ هزار و ۸۲۵ تُنی در مدت مشابه سال ۹۹، رشدی معادل ۸۵ درصد را تجربه می‌کند.
میزان تخلیه برنج طی هشت ماهه سال ۱۴۰۰ معادل ۱۶۴ هزار و ۵۰۳ تُن بود که نسبت به تخلیه ۱۷۶ هزار و ۷۶۹ تُنی آن در مدت مشابه سال گذشته، کاهشی برابر ۷ درصد داشته است.
میزان تخلیه شکر در بنادر کشور طی هشت ماهه سال ۱۴۰۰ معادل ۸۵۳ هزار و ۴۴۶ تُن بود که نسبت به تخلیه یک میلیون و ۶۴ هزار و ۲۰۴ تُنی آن در مدت مشابه سال ۹۹، کاهش ۲۰ درصدی را نشان می‌دهد.
همچنین میزان تخلیه روغن در بنادر کشور طی هشت ماهه سال ۱۴۰۰ معادل یک میلیون و ۳۳۰ هزار و ۵۷۴ تُن بود که نسبت به تخلیه ۶۸۹ هزار و ۱۴۶ تنی این کالای اساسی در مدت مشابه سال قبل، حاکی از رشد ۹۳ درصدی است.