خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بارش برف از فردا در اردبیل/وزش باد به ۹۴ کیلومتر بر ساعت رسید

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 10 آذر 1400 - 11:19
اردبیل - مدیرکل هواشناسی استان اردبیل گفت: از صبح پنجشنبه ضمن کاهش دمای هوا در بیشتر مناطق استان شاهد وزش باد و بارش به صورت برف به ویژه در جاده های مواصلاتی استان خواهیم بود.
استان،مناطق،هواشناسي،اردبيل،بارش،صبح،وزش،تند،برف،باران،باد

سیاوش محمدی در گفت و گو با خبرنگار مهر، به تشریح آخرین وضعیت نقشه‌های هواشناسی در استان اردبیل پرداخت و اظهار کرد: بر اساس نقشه‌های هواشناسی، طی امروز در بیشتر مناطق استان وزش باد تند جنوبی با سرعت ۹۴ کیلومتر بر ساعت در مناطق مرکزی، و در مناطق جنوبی با سرعت ۸۶ کیلومتر بر ساعت پیش بینی می‌شود.
وی به هشدار سطح نارنجی صادر شده توسط سازمان هواشناسی اشاره کرد و افزود: از عصر امروز تا عصر فردا در مناطقی از استان سرعت وزش باد تند تا شدید و گاهی به صورت لحظه‌ای ۹۵ کیلومتر و بیشتر انتظار می‌رود.
مدیرکل هواشناسی استان اردبیل از ورود سامانه بارشی از عصر فردا به استان خبر داد و گفت: از صبح پنجشنبه با شمالی شدن جریانات جوی ضمن کاهش محسوس دمای هوا در بیشتر مناطق استان بارش باران و در مناطق سردسیر بارش به صورت باران و برف خواهد بود.
محمدی به مناطق فعال این سامانه بارشی اشاره کرد و بیان کرد: تمرکز بارش بیشتر در مناطق مرکزی، بخش‌هایی از شهرستان گرمی و در جنوب استان شهرستان خلخال می‌باشد.
وی با بیان اینکه بارش باران و برف تا صبح جمعه در استان تداوم خواهد داشت افزود: از حوالی ظهر جمعه به تدریج از میزان ابرناکی کاسته شده و شرایط پایدار جوی در استان حاکم می‌گردد.
مدیرکل هواشناسی استان اردبیل تصریح کرد: هوای سرد همچنان تا صبح شنبه در استان ماندگار بوده و طی این مدت در ساعات شبانه و اوایل صبح کمینه دما در مناطق مرکزی و جنوبی استان پنج تا هشت درجه زیر صفر درجه سلسیوس افت می‌کند.
محمدی به احتمال کولاک برف در مناطق کوهستانی اشاره کرد و گفت: اختلال در تردد جاده‌ای استان به ویژه در مناطق کوهستانی و گردنه‌ها پیش بینی می‌شود لذا توصیه وسایل نقلیه به زنجیر چرخ و امکانات لازم تجهیز باشد.
وی از بسته شدن راه‌های روستایی به ویژه در جنوب استان خبر داد و بیان کرد: احتمال اختلال در عملیات پرواز فرودگاه اردبیل وجود دارد و باید راهداران آمادگی لازم برای نمک پاشی و بازگشایی مسیرهای مواصلاتی داشته باشند.
مدیرکل هواشناسی استان اردبیل با اعلام وزش باد تند در روزهای آینده ادامه داد: شهروندان از تردد و توقف در اطراف ساختمان‌های نیمه کاره و تابلوهای شهری خودداری کرده و کشاورزان نیز دمای گلخانه‌ها و مرغداری‌ها را تنظیم کنند.