خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ادعای دوباره وزیر خارجه رژیم صهیونیستی علیه برنامه هسته ای ایران

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 09 آذر 1400 - 22:12
وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در دیدار با رئیس‌جمهور فرانسه مدعی شد باید قدرت‌های جهانی راهی برای مقابله با برنامه هسته‌ای کشورمان بیابند.
ايران،برنامه،مدعي،لاپيد

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از جروزالم پست، «یائیر لاپید» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی، در دیدار با «امانوئل مکرون» رئیس‌جمهور فرانسه، مدعی شد جهان باید تهدید علیه ایران را افزایش دهد تا ایران را از دست‌یابی به سلاح هسته‌ای باز دارد.
او همچنین مدعی شد: «اسرائیل بازگشت ایران به مذاکرات را تلاشی در ظاهر برای توقف، اما در واقع برای پیش‌برد مخفیانه برنامه هسته‌ای می‌داند.»
لاپید در بخشی دیگر با ادعای آنکه برنامه هسته‌ای ایران تهدید برای کشورهای مختلف محسوب می‌شود، مدعی شد: «جهان باید برنامه جایگزین داشته باشد.
تحریم‌های علیه ایران نباید لغو شوند بلکه باید تشدید شوند.
یک برنامه قوی نظامی باید علیه ایران به کار گرفته شود زیرا این تنها راه برای مقابله با رقابت تسلیحاتی این کشور و ممانعت از تبدیل شدن آن به یک قدرت هسته‌ای است.»
در حال تکمیل...